Wereldcruises en Grand Voyages

Ook altijd al gedroomd van een wereldcruise? Dit is uw kans.

De hele wereld zien terwijl u maar 1 keer uw koffer hoeft uit te pakken en zonder jetlags! In ca. 3 maanden vaart u de wereld rond. Tijdens uw cruise bezoekt u meerdere continenten, vele landen en bestemmingen. Of kiest u voor een Grand Voyages? Deze cruises hebben tevens een langere reisduur maar worden met name gekenmerkt door de bijzondere vaarroutes en havens die het schip aan doet.

Per luxe schip steekt u oceanen over en vaart van continent naar continent. Op interessante bestemmingen blijft het schip soms 2 of 3 dagen liggen. Zo heeft u de tijd om niet alleen de stad maar ook de omgeving te verkennen, soms met meerdaagse excursies, met eventuele overnachtingen aan land. Na een aantal dagen aan land bent u vaak weer een aantal dagen op zee om heerlijk te relaxen en na te genieten van de indrukken die u heeft opgedaan.collage wereldcruises

Passagiers

De passagiers die een wereldcruise maken zijn vaak senioren die graag andere culturen ontdekken. De werkende mensen onder ons hebben vaak geen tijd om 3 maanden te gaan varen. Kinderen komt u zelden tegen op een wereldcruise. Aan boord van een wereldcruise varen echte levensgenieters!

Afvaarten

Gedurende een wereldcruise doet u verschillende continenten aan: Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, Azië, Oceanië en Antarctica. 

Reisperiode

De meeste wereldcruises vertrekken in de maand januari en enkele in mei, juni en oktober.

Rederijen

4* rederijen: AIDA, Costa Cruises, Holland America Line, MSC Cruises, Princess Cruises en P&O Cruises
5* rederijen: Oceania Cruises
6* rederijen: Crystal Cruises, Seabourn, Silversea Cruises en Regent Seven Sea Cruises

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?