Op zoek naar een onvergetelijke cruisevakantie? Boek dan een cruise Holland America Line. Deze beroemde eeuwenoude rederij biedt vandaag de dag de mooiste cruises naar Amerika, Azië, Canada en de Caraïben. Onze cruise specialisten kunnen u er alles over vertellen!

Wanneer u een cruise wilt maken in dan is een cruise Holland America Line aan te bevelen. Deze cruises hebben de flair en grandeur van vervlogen tijden, maar dan met de luxe van nu.

De Holland America Line verzorgde in de vorige eeuw passagierstransporten van de haven van Rotterdam naar Amerika. Inmiddels is het hoofdkantoor in Amerika gevestigd en is de oude rederij omgebouwd tot cruisebedrijf. Toch zijn er nog veel Hollandse invloeden te vinden: veel personeelsleden zijn Nederlands en de meeste schepen dragen Nederlandse namen. Vandaar dat deze cruisemaatschappij ook erg populair is onder Nederlandse vakantiegangers.

“Holland America Line cruises hebben de flair en grandeur van vervlogen tijden, maar dan met de luxe van nu.”

Met Holland America Line cruise, cruiset u comfortabel en van alle gemakken voorzien langs de mooiste havens. Doe bijvoorbeeld de eilanden van Hawaï aan, snuif de cultuur op van de Caraïben of geniet van de woeste cultuur van Alaska. Bekijk de New Engeland Fall, het communistische Cuba of spot de walvissen in de Stille Oceaan. 

Holland America Line cruise aanbiedingen

Cruiseschepen van de Holland America Line zijn vaak ver van tevoren volgeboekt. Toch zijn er hier en daar nog plaatsen over. Vaak betreft het hier last-minutes of geannuleerde boekingen. Deze cruises gaan vaak voor bodemprijzen weg. Vraag naar deze Holland America Line cruise aanbiedingen bij uw cruise specialist. Hij of zij is uitstekend op de hoogte van deze cruise aanbiedingen en voor u soms een lagere prijs regelen dan gebruikelijk. 

Holland America Line cruise opstapplaatsen

Cruises van de Holland America Line doen veel verschillende havens in Amerika aan. Daardoor kunt u op diverse plekken opstappen. Wel zo gemakkelijk als u slechts een gedeelte van de route wilt volgen of gebonden bent aan strikte cruisedata. U kunt onder meer kiezen uit de volgende opstapplaatsen: 

Bekijk alle opstapplaatsen hier.


Holland America Line cruise inclusief vlucht

Wilt u een Holland America Line cruise boeken inclusief vlucht? Geen probleem bij Cruise Specialisten! Wij regelen uw vliegtickets bij de cruise zodat u en uw bagage op tijd arriveren bij het cruiseschip van uw keuze in de haven. U hebt hier zelf geen omkijken meer naar, zodat u zich kunt bezig houden met de voorpret, in plaats van met losse boekingen en het regelen van de heen- en terugreis. 

Holland America Line cruise specialisten

Een Holland America Line cruise boekt u eenvoudig via een van onze ervaren cruise specialisten. Zij kunnen u als geen ander adviseren en de cruise van A tot Z voor u regelen. Bovendien kunnen zij u vaak uit de eerste hand vertellen hoe een Holland America Line cruise is en waar u aan moet denken. Hebt u een lichamelijke beperking, een speciaal dieet of andere aanvullende wensen? Geen probleem: uw cruise specialist regelt alles. 

Voor een onvergetelijke cruisevakantie met de Holland America Line hebt u één aanspreekpunt. Neem nu contact op met een cruise specialist bij u in de buurt. 

 

`

Aanbiedingen

 

Zoek op kaart?

Facebook