Alle actuele cruise aanbiedingen op een rij


Boek nu een Azamara Cruise en ontvang een upgrade naar een hogere hutcategorie

Een gratis hutupgrade ontvangen? Geselecteerde afvaarten van de schepen van Azamara bieden je dit nu aan! Een veranda hut kan geboekt worden voor de prijs van een binnenhut, en een veranda plus hut kan geboekt worden voor de prijs van een buitenhut. Deze actie loopt tot 9 december 2022.

 

Kinderen tot 18 jaar die de hut delen met 2 volwassenen betalen alleen havengelden, servicekosten, verzekeringen, vluchten en transfers. Deze actie is het hele jaar geldig, met uitzondering van nieuwjaarsafvaarten en Around the World cruises.

 

Boek vroeg & profiteer: ontvang vele extra’s op 2023 cruises.
Profiteren van gratis fooien en extra boordtegoed? Boek voor 12 oktober een cruise, inclusief het Have It All pakket, en geniet van deze extra’s. Deze actie loopt tot 30 september 2022. Nieuwsgierig? Klik hier voor aanvullende informatie.

Fly&Cruise Caribbean; Onbezorgd op reis? Boek een geselecteerde 2022 en 2023 Caribbean cruise en ontvang een geheel verzorgde reis. Vliegtickets, transfers en hotelovernachtingen zijn inbegrepen. Klik hier voor meer informatie. Deze actie is geldig tot 31 oktober 2022.

Ontdek nu de wintercruise aanbiedingen van MSC en profiteer van 20% korting op het cruisetarief. Er is een ruim aanbod aan winter cruisebestemmingen, waar allerlei verschillende excursies gedaan kunnen worden. Deze actie loopt tot 31 oktober 2022. Klik hier voor meer informatie.

Fly&Cruise pakket; Geef al je zorgen uit handen en boek een fly & cruise bij MSC Cruises. MSC biedt pakketten aan inclusief vluchten en transfers. Boek nu en profiteer van de voordelige prijzen en extra voordelen. Deze actie is het hele jaar geldig. Deze actie is geldig voor cruises t/m eind mei 2023.

Een persoons cruise aanbieding; Reist u alleen? Profiteer dan nu van 80% korting op de eenpersoonstoeslag van MSC Cruises op alle winter 2022-23 cruises.

Egypte, Rode Zee & Saudi Arabië – wintercruise; Boek nu een wintercruise naar Egypte, de Rode Zee & Saudi Arabië en profiteer van de winteraanbieding van MSC: korting tot 20% op het cruisetarief. Deze actie is geldig tot 31 oktober 2022, zolang de voorraad strekt.

Stay & Cruise; Is een 7-daagse cruise net te kort? Verleng je vakantie dan met een aantal extra hotelovernachtingen! Kies een van de geselecteerde afvaarten en verken eerst een aantal dagen de stad voordat je aan boord gaat. Deze actie is het hele jaar geldig. Free at sea

40% korting, goedkopere upgrades én 300 euro per persoon airfare credit voor een cruise met de Norwegian Cruise Line! Boek vandaag nog en maak gebruik van deze scherpe aanbieding. Deze actie loopt tot 30 september 2022.

 

Olife Choice
Speciale aannbieding! Profiteer nu van 3 gratis voorzieningen: drankenpakket, tot 800 US dollar aan boordtegoed én tot 8 excursies aan wal. Daarnaast biedt Oceania ook nog eens 15% extra korting op verschillende afvaarten in 2022. Deze actie loopt tot 30 september 2022.

2023 Europe & North America Collection
De cruise-collectie voor 2023 bevatten het Olife pakket met gratis internet en kies voor een gratis voorziening. De voorzieningen zijn per hut. Deze actie loopt tot 30 september 2022.

30% Korting bij Royal Caribbean! 

Boek en bevestig nu voor 30 september 2022 en profiteer van 30% korting op een cruise met Royal Caribbean. Alle hut categorieën komen voor deze actie in aanmerking. Deze actie loopt tot 30 september.


Special Singles Fares

Silversea streeft er naar om iedere reiziger aan boord te verwelkomen, zo ook de singles. Geselecteerde reizen omvatten een welkomstreceptie, Gentlemen Hosts en persoonlijke butlerservice. Deze deal heeft slechts enkele toeslagen van 25% boven de Silver Privilege tarieven.

Neem contact op met uw Cruise-Specialist voor alle actuele aanbiedingen.

Neem contact op 088-4450101 Naar contactformulier

Zoek op kaart?