Aantrekkelijke vroegboekkortingen

De zomervakantie is nog maar net afgelopen, maar wist je dat je nu al van aantrekkelijke vroegboekkortingen kunt profiteren? Of je nu gaat voor een cruise met een Baltische flair naar de Oostzee, een cruise door betoverende fjordlandschappen of een mediterrane route langs de mooiste havens van de Middellandse Zee. Denk alvast na over jouw volgende zomervakantie in 2024 en profiteer tot € 180 p.p. vroegboekkorting tot 30 september 2023!

TUI Cruises

Ervaar het Mein Schiff® gevoel

Aan boord laat je het alledaagse leven even achter je. Geniet van de verfrissende zeebries en neem je eigen time-out om jezelf weer helemaal op te laden. Het cruiseschip zal je elke dag opnieuw betoveren met een fantastische zonsondergang vanaf je balkon of wanneer je je laat verwennen in de spa. In de avonduren trekt het doek op voor een schitterende musical in het theater. Voor optimale ontspanning zijn er de Mein Schiff® Premium inclusieve voordelen waarbij de meeste maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inbegrepen zijn.

tui

 

TUI Cruises 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Cruise-Specialist op.

 

7-nachten Noorwegen en fjorden

Vertrek: Bremerhaven, Duitsland
Datum: 2 september 2024
Schip: Mein Schiff 4
Prijs: vanaf €1.199* p.p.

* Inclusief maaltijden en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de spa, het fitnesscentrum, het amusementsprogramma en de kinderclub.

TUI Cruises

7-nachten Mediterrane cruise

Vertrek: Palma de Mallorca
Datum: 19 mei 2024
Schip: Mein Schiff 2
Prijs: vanaf € 999* p.p.

* Inclusief maaltijden en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de spa, het fitnesscentrum, het amusementsprogramma en de kinderclub

Alle prijzen zijn per persoon in PRO-tarief o.b.v. een binnenhut incl. tot € 180 vroegboekkorting tot 30 september 2023.

TUI Cruises

Zoek op kaart?