Around the World cruise 2026

Het is zover! De 180-daagse Around the World cruise van Oceania Cruises zal in 2026 voor het eerst aan boord van het nieuwste schip, Vista, plaatsvinden. Oceania Cruises heeft al meer dan tien jaar de standaard gezet voor buitengewone afvaarten en legt de lat opnieuw hoog met ongeëvenaard comfort en gemak, door het nieuwe schip Vista te kiezen voor de 2026 wereldcruise waarbij 101 havens in 43 landen worden aangedaan. Je kunt deze unieke en alles omvattende cruise vanaf nu bij mij boeken.

Rond de wereld in 180 dagen

Het boetiekschip Vista biedt plaats aan1200 gasten en zal op 20 december 2026 in Los Angeles of op 6 januari in Miami beginnen aan zijn reis van zes maanden. De cruise begint met een uitgebreide verkenning door Zuid-Amerika, waarbij de westkust van het continent volledig in kaart wordt gebracht. Daarna zet Vista koers naar Mexico en Californië om vervolgens te gaan eilandhoppen naar de mooiste bounty eilanden in de Stille Zuidzee. Vervolgens doet het unieke havens in Australië aan, zoals de Whitsunday-eilanden. Daarna zul je de geheimen van Zuidoost-Azië en India ontdekken. Tegen het einde van de cruise zal Vista betoverende kustdorpen langs de Middellandse Zee, de Britse eilanden en Scandinavië aandoen voordat het schip terugkeert naar Miami.

Oceania Cruises

Gastronomie aan boord

Niet alleen op het land kun je smaken van over de hele wereld proeven. Ook aan boord kun je genieten van The Finest Cuisine at Sea®. Vista beschikt over 11 culinaire locaties aan boord. Aquamar Kitchen heeft een scala aan wellness-geïnspireerde gerechten. In The Bakery at Baristas kun je terecht voor verleidelijke verse gebakjes of dineer in het nieuwe kenmerkende restaurant Ember. Bovendien biedt Vista een personeelsbezetting van twee bemanningsleden per drie gasten waardoor de hoogste standaard van attente service wordt geleverd.

Oceania Cruises

 

Een verscheidenheid aan Activiteiten

Van meeslepende Culinary Discovery Tours aan wal tot leuke kooklessen aan boord, je krijgt de kans om van alle smaken te genieten. Vista biedt bovendien een uitgebreide verscheidenheid aan activiteiten aan boord waaronder acht bars, lounges en uitgaansgelegenheden met de nieuwe Founders Bar. Voor optimale ontspanning kun je terecht in het luxueuze Aquamar Spa + Vitality Center en Aquamar Spa Terrace.

Oceania Cruises

Ervaar de wereld vanuit een nieuw perspectief

Deze unieke wereldcruise omvat meer dan 80 UNESCO-werelderfgoedlocaties op 101 bestemmingen. Je geniet van een reeks speciaal samengestelde evenementen en kunt kiezen voor meerdaagse programma's over land. De wereldcruise biedt een scala aan voorzieningen met het Exclusieve Prestige-pakket waarbij de wasservice, visumpakket, internet, bagageaflevering en vooraf betaalde fooien gratis zijn. Ook ontvang je een royaal tegoed voor excursies aan wal van $ 8.800 per hut én een uitgebreid drankenpakket dat beschikbaar is tijdens de lunch en het diner.

Oceania Cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Oceania

 

 

Zoek op kaart?