Cruisen vanuit Nederland

Royal Caribbean

Royal Caribbean is een avontuurlijke rederij die zich richt op de service naar de klant, maar voornamelijk ook op het entertainment wat er geboden wordt en de activiteiten die gedaan kunnen worden aan boord. Denk daarbij aan grootse broadway shows; op de grotere schepen kun je ook surfen, indoor skydiven, schaatsen en wandklimmen (deze activiteiten verschillen per schip).  Daarnaast beschikken de schepen over verscheidene restaurants met een geweldige kwaliteit die inclusief zijn in de prijs, maar ook specialiteitenrestaurants (tegen betaling) waarbij je je vingers aflikt.

AMCA

Royal Caribbean vaart (in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden) niet alleen in de Caribbean, maar overal ter wereld met haar 28 schepen die de vloot rijk is. Neem bijvoorbeeld Alaska, Azië, Australië en de Middellandse Zee. De rederij heeft ook vertrekken vanuit Amsterdam naar Noorwegen, Ijsland en de Britse eilanden. Wil je dus genieten van een bruisende rederij gepaard met uitstekende service, dan ben je op de juiste plek. Met de komst van Icon of the Seas (het schip wat per 28 januari 2024 zal varen) is er een nieuwe klasse gecreëerd. Met deze klasse brengt de rederij entertainment en activiteiten naar een heel nieuw level. Wat dacht je namelijk van een 5 verdiepingen tellende waterval in de Aquadome. In de lounge waan je je overdag in een oase van rust en ’s avonds wordt de ruimte omgetoverd tot het aqua theater met duizelingwekkende shows. En dit is nog maar 1 van de vele toevoegingen op dit nieuwe schip. 

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is een premium rederij die zich richt op de persoonlijke wensen van de gasten. Dit doen zij tot in elk detail. De sfeer aan boord is modern, licht en ruim. De service aan boord is fantastisch en culinair bevindt de rederij zich op Michelin sterren klasse met sterren kok Daniel Boulud, wie zijn restaurant heeft geopend op de Edge serie schepen van de rederij (tegen betaling). Naast de main diningroom, die inclusief is in de prijs, bevinden er zich op elk schip ook specialiteiten restaurants (tegen betaling). In de spa richt men zich op de fysieke, maar ook innerlijke gezondheid van de gasten met de verscheidene behandelingen die ze aanbieden. Het entertainment aan boord is van hoog niveau en elke show brengt wat nieuws.

AMCA

Celebrity Cruises vaart met haar vloot van 16 schepen overal ter wereld. Wat uniek is, is dat je gedurende het hele jaar in de Middellandse Zee kunt varen op Celebrity Infinity (ook in de winter), en hetzelfde geldt voor Azië met Celebrity Millenium. De Galapagos eilanden kun je bezoeken met onze kleinere schepen en dit doen we ook het hele jaar, eventueel met een landpakket erbij. Wist je overigens dat deze rederij ook vertrekt vanuit Nederland, grotendeels vanuit Rotterdam (soms Amsterdam). Van daaruit varen ze naar Noorwegen, Ijsland, Ierland en de Britse Eilanden. Je kunt een cruise met Celebrity boeken op basis van volpension of all-inclusive.

AMCA


 Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Cruise-Specialist op.


 

Zoek op kaart?