Culinaire wereldreizen in 2025 met Oceania Cruises

In 2023 viert Oceania Cruises haar twintigste verjaardag. In twintig jaar is Oceania Cruises uitgegroeid tot de grootste premium cruisemaatschappij ter wereld en heeft de rederij zich gepositioneerd als de absolute favoriet van reizigers die op zoek zijn naar gastronomie en diepgaande, verrijkende bestemmingservaringen. 

Oceania

Met één chef-kok aan boord voor elke tien gasten en de inzet van de helft van het personeel voor de bereiding en service van maaltijden, biedt Oceania Cruises een culinaire ervaring van topklasse. Ook in 2025 zet Oceania Cruises verder in op culinaire ontdekkingen over de hele wereld en voor elke cruise ontvang je een tegoed om de mooiste excursies te kunnen ervaren. 

Oceania

Van Hong Kong naar Bali

De Oosterse keuken behoort tot de lekkerste ter wereld en waar kan je die beter gaan ontdekken dan in Vietnam, Cambodja, Thailand en Indonesië? Daarnaast kan je er ook nog eens tientallen werelderfgoedsites ontdekken. Vertrek op 3 juni 2025 aan boord van de Regatta vanuit Hong Kong en arriveer 20 dagen later met een koffer vol herinneringen in Bali.

Vertrek: 3 juni 2025
Schip: Regatta
Prijs: vanaf € 6.069* p.p.

Inclusief Simply MORE ™ 1200 USD excursie krediet per hut.

Toeslag vluchten: € 1.775 p.p. (economy vluchten via Oceania, inclusief transfers en 1 hotelovernachting voor de cruise)

Oceania

Van Reykjavik naar Amsterdam

Op 11 augustus 2025 vertrekt het schip Sirena vanuit Reykjavik voor een reis van 32 dagen naar Amsterdam. Tijdens deze reis ontdek je de prachtige natuur en lokale gerechten van het vulkanische IJsland, het buitenaardse Groenland en het ongetemde Longyearbyen, 's werelds noordelijkste nederzetting. Je rondt deze fantastische reis af met spectaculaire bezoeken in Schotland, Noorwegen en de Faeröer eilanden.

Vertrek: 11 augustus 2025
Schip: Sirena
Prijs: vanaf € 9.025* p.p.

Inclusief Simply MORE ™ 2000 USD excursie krediet per hut.

Toeslag vluchten: € 736 p.p. (economy vluchten via Oceania, inclusief transfers en 1 hotelovernachting voor de cruise)

Oceania

Van Papeete naar Honolulu

Het schip Regatta vertrekt op 17 juli in Papeete (Tahiti) voor een 15-daagse reis naar Honolulu. Tijdens deze magische reis kan je exotische hoogstandjes ontdekken in onder meer Bora Bora waarna het luxe schip via de Stille Zuidzee koers zet naar prachtige bestemmingen als Hilo, Kahului, Nawiliwili en Honolulu in Hawaï. En dat allemaal onder het genot van de pacifische keuken.

Vertrek: 17 juli 2025
Schip: Regatta
Prijs: vanaf € 3.579* p.p.

Simply MORE ™ 1000 USD excursie krediet per hut.

Toeslag vluchten: € 3.562 p.p. (economy vluchten via Oceania, inclusief transfers en 1 hotelovernachting voor de cruise)

Oceania

*Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en tot 31 december 2023 profiteer je van 10% vroegboekkorting.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Oceania

Zoek op kaart?