De rederij voor fijnproevers

Wil jij nieuwe horizons ontdekken in alle comfort, met veel rust aan boord en met de meest verfijnde keuken op zee? Denk dan eens aan een cruise met Oceania Cruises die al ruim 20 jaar bekend staat als dé culinaire rederij en die wereldwijd meer dan 600 boetiekhavens bezoekt. En goed nieuws! Je profiteer tot en met 30 juni 2024 bij Oceania Cruises van een Upgrade Sale tot wel vier hutcategorieën. Deze actie is geldig op meer dan 60 afvaarten, variërend van 6 tot 35 dagen, naar bestemmingen over de hele wereld. Stap aan boord van perfect samengestelde afvaarten die je de kans bieden om de meest unieke bestemmingen te ontdekken.

Ontdek de mooiste bestemmingen

De Middellandse Zee in de zomer en het Caribisch gebied in de winter zijn de twee populairste cruisebestemmingen. Maar wist je dat je met Oceania Cruises naar kleine boetiekhavens vaart naar verdere bestemmingen? Zo varen de schepen naar de Pacifische eilanden zoals Tahiti en Bora Bora, naar Zuid-Amerika waarvan sommige zelfs Antarctica aandoen en naar Azië met in het bijzonder Japan. Bewonder nieuwe en jouw favoriete bestemmingen door je eigen lens tijdens één van de meeslepende excursies aan wal.

Oceania Cruises

Meeslepende excursies aan wal

In elke haven worden excursies met originele ervaringen aangeboden die zijn ontworpen voor de reiziger die op zoek is naar een stukje van de lokale cultuur. Of je nu houdt van actieve avonturen in de buitenlucht, verkenningen die zich verdiepen in de fascinerende geschiedenis van de regio of ervaringen die een voorproefje bieden van de lokale keuken en culturele tradities. De excursies aan wal laten je kennismaken met het beste van de bestemming.

Oceania Cruises

Nieuwe vaarroutes 

In 2025 zal Oceania Cruises een reeks vernieuwde Middellandse Zee cruises aanbieden. De routes variëren van 7 tot 35 dagen en brengen je naar enkele van de meest adembenemende bestemmingen aan de Middellandse Zee. Zo varen de schepen langs iconische eilanden, geliefde Europese badplaatsen en bruisende steden zoals Monte Carlo. Ook worden er kleinere boetiekhavens aangedaan zoals Positano, Tirana, Sarande in Albanië, Trapani op Sicilië, Calvi en Propriano in Corsica en Sibenik in Kroatië waarbij de nadruk ligt op een langer verblijf in de haven.

Oceania Cruises

Wereldcruise 2026

Ben jij klaar voor wereldwijde verkenningen? Stap dan aan boord van het nieuwste schip Vista dat ruimte biedt aan slechts 1200 gasten en vaar in 180 dagen rond de wereld. Het boetiekschip vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Miami en zal 101 havens in 43 landen aandoen. De cruise begint met een uitgebreide verkenning door Zuid-Amerika, waarbij de westkust van het continent volledig in kaart wordt gebracht. Daarna zet Vista koers naar Mexico en Californië om daar te gaan eilandhoppen tussen de mooiste bounty eilanden in de Stille Zuidzee. Vervolgens doet het unieke havens in Australië aan, zoals de Whitsunday-eilanden. Daarna zul je de geheimen van Zuidoost-Azië en India ontdekken. Tegen het einde van de cruise zal Vista betoverende kustdorpen langs de Middellandse Zee, de Britse eilanden en Scandinavië aandoen voordat het schip terugkeert naar Miami. 

Oceania Cruises

Het gloednieuwe schip Allura

In de zomer van 2025 zal Oceania Cruises het nieuwste schip Allura in de vloot verwelkomen. Net als op het zusterschip Vista, zal Allura een aantal verfijnde specialiteitenrestaurants hebben waaronder Red Ginger, Toscana en Polo Grill. Daarnaast zal het twee nieuwe kenmerkende restaurants introduceren. In Ember worden verheven Amerikaanse klassiekers geserveerd en de wellnessgerichte locatie Aquamar Kitchen zal gezonde gerechten serveren met een vleugje verwennerij. Gloednieuw voor de Allura is een Crêperie en Gelateria aan boord, waar 's ochtends vers gemaakte crêpes en wafels op bestelling worden geserveerd en 's middags een decadente reeks gelatos.

Oceania Cruises

Onze geselecteerde reizen

14 dagen van Taipei naar Kyoto

Vertrek: 24 april 2025
Schip: Regatta
Prijs: vanaf € 4.969

Oceania Cruises

12 dagen van Tokyo naar HongKong

Vertrek: 22 mei 2025
Schip: Regatta
Prijs: vanaf € 4.069

Oceania Cruises

14 dagen van Kyoto naar Tokyo

Vertrek: 8 mei 2025
Schip: Regatta
Prijs: vanaf € 5.069

Oceania Cruises

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

 

 

Oceania

Zoek op kaart?