Feestdagen cruises in de Caribbean

Compleet verzorgd en zorgeloos op reis.

Onderaan deze pagina kunt u direct Caribbean cruises gedurende de feestdagen zoeken en boeken

Geen stress over het kerstdiner of met wie u dit jaar weer Oud & Nieuw gaat vieren; kies voor mooi weer en prachtige bestemmingen!
Uw feestdagen cruise is feestelijk en zorgeloos, want aan boord wordt u door de bemanning in de watten gelegd.

Het is nu de tijd om uw cruise gedurende de feestdagen te reserveren! 

Een dag geen zin om aan wal te gaan? Ook dat kan…. heerlijk uitslapen, boekje lezen aan het zwembad, laten verwennen in de Spa of mee doen aan een van de vele activiteiten die op het schip worden georganiseerd…. Wat u wilt! Alles kan, niks moet.

’s Avonds vermaakt u zicht aan boord; na een heerlijk diner in het hoofd- of buffetrestaurant bekijkt u een fantastische show in het theater en nuttigt u nog een drankje in een van de vele Bars.

Feestdagen cruises Caribbean

 

Feestdagen cruises Caribbean

Ook voor kinderen is er van alles te doen; denk aan een kidsclubs, crèches met toezicht, speelruimte, peuterbad, aquapark en tienerdisco's. Er is een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een cruise te combineren met een aantal dagen in de vertrek- of aankomsthaven of een week in een strand hotel of vakantiepark in de omgeving.

Wij stellen graag voor u een complete reis samen.

Neem contact op  Contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

 

Zoek op kaart?