Fly & Cruise Caribbean

Caribbean cruise, vluchten, hotel en transfers inclusief!

Als het gaat om plezier, ontspanning en weer tot jezelf komen in de warme zon, is niets beter dan een cruise naar de Caribbean met Holland America Line. Kun je niet kiezen welk Caraïbisch eiland je wilt bezoeken? Ga dan op cruisevakantie en ontdek meerdere bestemmingen zoals de ABC-eilanden en de Oostelijke en Westelijke Caribbean terwijl je maar één keer je koffer hoeft uit te pakken.

Holland America Line 

Fly & Cruise pakketten

De tropische Fly & Cruise pakketten naar de Caribbean zijn weer beschikbaar! Boek t/m 30 september 2024 jouw Caribbean cruise bij mij en ontvang:

  • een cruise o.b.v. volpension
  • een retourvlucht naar Miami of Ft. Lauderdale (maximale waarde van € 1.200 p.p.)
  • één hotelovernachting in Miami voorafgaand aan de cruise
  • luchthaventransfers

De actie geldt op geselecteerde cruises met vertrek tussen oktober 2024 en april 2025. 

Holland America Line 

Have it All

Maak jouw Caribbean cruise compleet met het Have it All pakket voor slechts €65 per persoon, per nacht. Hiermee zijn de Wifi, het drankenpakket, excursietegoed, diner(s) in specialiteitenrestaurants en de Crew Appreciation in begrepen. 

Holland America Line 

Onze geselecteerde reizen

11 dagen Oostelijke Caribbean

Route: Rondreis Fort Lauderdale
Datum: 6 november 2024
Schip: Eurodam
Prijs: vanaf € 1.864 p.p.

Ontspan en laad je batterij op met een 11-daagse cruise naar de Oostelijke Caribbean en doe Sint-Maarten, Antigua en Barbuda, St. Thomas en ons bekroonde privé-eiland Half Moon Cay aan.

Holland America Line 

10 dagen Zuidelijke Caribbean

Route: Rondreis Fort Lauderdale
Datum: 4 december 2024
Schip: Zuiderdam
Prijs: vanaf € 1.649 p.p.

Ontspanning begint tijdens deze rondreis naar de Caribbean. Relax in een cabana op Half Moon Cay en snorkel bij de riffen van Aruba, Bonaire en Curaçao.

Holland America Line 

10 dagen Westelijke Caribbean

Route: Rondreis Fort Lauderdale
Datum: 8 januari 2025
Schip: Eurodam
Prijs: vanaf € 1.869 p.p.

Verken met riffen omringde eilanden, ongerepte stranden en kristalheldere watervallen tijdens een rondreis vanuit Fort Lauderdale naar prachtige havens in Jamaica, Mexico en Belize. 

Holland America Line 

HAL

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?