Maak kennis met Explora Journeys

Explora Journeys is het nieuwe Europese luxe lifestyle merk op het gebied van zeereizen en zullen deze transformeren door een synergie van elegante schepen en meeslepende routes. Deze reizen zijn voor de nieuwsgierige, kosmopolitische reiziger die graag op een ander tempo de wereld wil ontdekken: langzamer, intenser en met meer gelegenheid om echt ondergedompeld te worden in de bestemmingen. 

De schepen van Explora Journeys zijn ontworpen in samenwerking met ‘s werelds meest vooraanstaande superjachtspecialisten en worden gebouwd op de scheepswerf bij Fincantieri in Italië. Het eerste schip EXPLORA I zal juli 2023 uitvaren, waarna er nog vijf schepen zullen volgen tot en met 2028. Verwacht aan boord de sfeer en intimiteit van een boetiekresort, geschikt voor maximaal 900 gasten. 

De Europese elegantie komt terug in ieder detail aan boord en in de 461 suites, penthouses en residenties. Elke suite (beginnend vanaf 35m2) heeft een prachtig uitzicht op zee door de kamerhoge ramen en een eigen zonneterras. De suites zijn allemaal voorzien van een inloopkast met een zitgedeelte en beschikken over een Dyson SupersonicTM-föhn, vloerverwarming in de badkamers, een persoonlijke verrekijker, draadloos opladen naast het bed, een persoonlijke minibar die wordt bijgevuld volgens de voorkeuren van de gasten, een espressomachine met biologisch afbreekbare pods, een waterkoker en een gratis persoonlijke hervulbare waterfles voor elke gast. De 24-uurs gastenservice zorgt er ook voor dat aan elke wens of elk verzoek wordt voldaan. Dit biedt een comfortabel thuis op zee met ongeëvenaarde ruimte en privacy.

Explora

Explora

 

 

Aan boord

Beleef verfijnde en gevarieerde culinaire ervaringen in zes levendige restaurants aan boord. U vindt gerechten terug van over de hele wereld. Van de Aziatische keuken tot een steakhouse, Middellandse Zee georiënteerde keuken, internationale keuken met Frans geïnspireerde gerechten en een all-day restaurant met 18 live kookstations. Ook is 24 uur in-suite dining inbegrepen. Reizen met Explora Journeys is op basis van All-Inclusive.

Explora

Verwacht aan boord een informele sfeer zonder gala-avonden. ’s Avonds kunt u genieten van een divers avondvullend live entertainmentprogramma in diverse bars & lounges. Wanneer u een dag op zee bent, kunt u heerlijk ontspannen en gebruik maken van de diverse faciliteiten aan boord. EXPLORA I biedt veel buitenruimte met meerdere zwembaden. Verspreid over het hele schip vindt u tevens diverse ligbedden en jacuzzi’s terug. Ook kunt u bij vier van de zes restaurants heerlijk buiten dineren. Toch even inspannen? Dan kunt u terecht in de fitness waar de nieuwste apparaten aanwezig zijn én er is zelfs een buitenruimte met diverse apparaten. Iedere dag worden er meerdere groepslessen gegeven waar u aan kunt deelnemen, zoals bijvoorbeeld yoga of pilates. Voor ontspannen gezichtsbehandelingen, massages en diverse sauna’s kunt u terecht bij de spa.

Explora

Alle routes die de rederij aanbiedt zijn uniek en worden niet herhaalt. Verwacht daarbij langere aanlegtijden in de havens in combinatie met een tweedaags verblijf op bepaalde bestemmingen. Maar ook af en toe een zeedag zodat u heerlijk kunt genieten van de faciliteiten aan boord. Explora Journeys heeft het ultieme doel om u te laten ontdekken en ontspannen in alle vormen.

Momenteel zijn de routes t/m april 2025 open voor verkoop met EXPLORA I & II. Explora Journeys biedt momenteel reizen aan op de volgende bestemmingen: Alaska, Afrika & Indische Oceaan, Arabisch schierland & India, Canada en New-England, Caribisch gebied en Midden-Amerika, Middellandse Zee, Noord-Europa, Pacifische kust en Hawaï en Zuid-Amerika.


 Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Cruise-Specialist op.


 

Zoek op kaart?