MSC logo


Met MSC Cruises veilig op reis!

MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor u en uw dierbaren. Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. 

MSC Cruises doet er alles aan om het unieke karakter van de ervaring aan boord te behouden en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat uw gezondheid en veiligheid worden gewaarborgd. U zult blijven genieten van unieke ervaringen.

MSC Covid-19 Protection Plan

Tijdens een cruise kunnen gasten worden blootgesteld aan specifieke COVID-19-risico's die gewoonlijk niet worden gedekt door bestaande verzekeringspolissen. Het is daarom voor alle gasten verplicht om een verzekeringspolis te hebben die hen specifiek dekt tegen COVID-19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëring, quarantaine, medische hulp en gerelateerde kosten, evenals ziekenhuisopname.

Om deze reden biedt MSC Cruises een MSC Covid-19 Protection Plan aan voor alle Zomer 2021 en Winter 21/22 cruises - een verzekeringspolis specifiek voor deze COVID-19 risico’s en kan tijdens het maken van een boeking aan uw cruise toegevoegd worden. 

MSC

MSC

Cruise met vertrouwen

Bij MSC Cruises willen wij u de beste cruise-ervaring bieden, vanaf het moment dat u uw vakantie aan het plannen bent tot aan het moment dat u weer thuis bent. Wij doen er alles aan om u gemoedsrust te geven door een veilige en flexibele vakantie-ervaring te bieden.

Om deze reden biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.

MSC

 

Zomer aanbiedingen bij MSC Cruises – nu extra in prijs verlaagd!

Bent u op zoek naar een perfecte zomervakantie? Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caribbean. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.   

Of ga voor een volledig onbezorgde vakantie en kies voor onze speciale Fly & Cruise zomeraanbiedingen! Boek nu uw zomercruise aan boord van de MSC Seaside, MSC Grandiosa, MSC Splendida of MSC Orchestra inclusief retourvlucht tegen een zeer voordelige prijs.

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op!

Zoek op kaart?