Oceania Cruises viert feest!

Oceania Cruises, 's werelds leidende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren, ontvang je nu tijdelijk extra boordtegoed tot $ 800 per stateroom of suite op maar liefst 110 geselecteerde cruises naar o.a. de Caribbean, de Middellandse Zee, Alaska en Azië. Met haar verfijnde keuken, kleinschalige luxe schepen en een breed scala aan altijd inbegrepen voorzieningen is Oceania Cruises de rederij voor de levensgenieter. Wil je meer weten over deze actie? Vraag jouw Cruise-Specialist voor meer informatie over de geselecteerde cruises en wie weet stap jij snel aan boord van jouw droomcruise. 

OLife Choice
Met het OLife Choice concept kun jij als gast zelf bepalen welke extra’s je wilt. Er is keuze uit excursies, drankenpakket (Champagne, wijn, bier tijdens lunch & diner) of boordtegoed. Het aantal excursies of boordtegoed is afhankelijk van de lengte van de cruise.

12 nachten Amsterdam - Barcelona 

Route: Amsterdam - Barcelona
Schip: Riviera
Datum: 26 september 2023
Prijs: vanaf € 6.609*,- p.p. (luxe balkonhut)
*Vluchten zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Inclusief OLife Choice en extra boordtegoed van $800.

Stap gemakkelijk in Amsterdam aan boord en ontdek prachtige Zuid-Europese steden als Bilbao, Lissabon, Málaga en Sevilla. Ook verblijf je een extra nacht in Bordeaux, waardoor je extra tijd hebt om deze authentieke stad te verkennen. 

Oceania Cruises

12 nachten rondreis Miami 

Route: Rondreis Miami
Schip: Vista
Datum: 19 november 2023
Prijs: vanaf € 3.859*,- p.p. (luxe balkonhut)
*Vluchten zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Inclusief OLife Choice en extra boordtegoed van $600.

Stap aan boord van het nieuwste schip Vista en vaar langs verschillende Caribische eilanden. Vanuit Miami vaar je naar het mondaine Saint Barth, het kleurrijke Puerto Rico en het groene Saint Lucia. Bewonder vanaf je balkonhut de prachtige kustlijnen van de Caribbean. 

Oceania Cruises

24 nachten Rio de Janeiro - Santiago de Chili 

Route: Rio de Janeiro - Santiago de Chili
Schip: Marina
Datum: 21 januari 2024
Prijs: vanaf € 8.379*,- p.p. (luxe balkonhut)
*Vluchten zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Inclusief scenic cruise naar Antarctica, OLife Choice en extra boordtegoed van $800.

Ontdek het adembenemende continent Zuid-Amerika tijdens deze 25-daagse cruise. Verken het bruisende Brazilië, de natuur van Argentinië en vaar door de Chileense fjorden. Bovendien bewonder je een aantal eilanden bij Antarctica. TIP! Verleng deze cruise met een verblijf in Rio de Janeiro of Santiago de Chile.

Oceania

12 nachten rondreis Tokyo

Route: Rondreis Tokyo
Schip: Riviera
Datum: 1 april 2024
Prijs: vanaf € 6.679*,- p.p. (luxe balkonhut)
*Vluchten zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Inclusief OLife Choice en extra boordtegoed van $600.

Vaar langs de oude geschiedenis van Japan tijdens deze 13-daagse cruise vanuit Tokyo. Je verblijft een extra nacht in Kyoto, dat dankzij de talloze tempels en 17 UNESCO werelderfgoedlocaties ook wel de culturele schatkamer van Japan wordt genoemd. Daarnaast breng je een kort bezoek aan Zuid-Korea en duik je de geschiedenis van Hiroshima en Nagasaki in. TIP! Verleng deze cruise met een verblijf in Tokyo of met een rondreis door Japan.

Oceania

Oceania

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?