Ontdek Canada en Alaska per spoor en over zee

Beleef een onvergetelijk avontuur in Alaska en bewonder de schoonheid van de natuur. Begin met een landprogramma van zes nachten voorafgaand aan de cruise die je meeneemt naar de wereldberoemde Rocky Mountaineer®-spoorwegervaring. Doorkruis de Canadese Rockies en geniet van adembenemende panoramische uitzichten op weelderige bossen, toendra's en turquoise meren.

Daarna gaat het avontuur verder met een all-inclusive luxe cruise aan boord van Seven Seas Explorer®, waar je getuige zult zijn van het indrukwekkende gletsjergebied en de kustlijn van Alaska. Van het verkennen van majestueuze bergtoppen tot het bewonderen van groenblijvende heuvels en kustlijnen gevormd door gletsjers, de inbegrepen en onbeperkte excursies aan wal garanderen een ongeëvenaarde ervaring. Wil je meer weten over het landprogramma? Lees dan snel verder.

Regent Seven Seas

Wat is er inbegrepen?

  • All-inclusive cruise van 7 tot 14 nachten aan boord van de Seven Seas Explorer
  • 2 dagen GoldLeaf®-service aan boord van Rocky Mountaineer®
  • 6 nachten hotelaccommodatie in Calgary, Banff, Kamloops en Vancouver. (Bed & Breakfast)
  • Sightseeing tour door Banff inclusief Banff Gondola-tickets
  • Volledige dagtour door Yoho National Park
  • Volledige dagtour door Vancouver en North Shore
  • Gedeelde transfers tussen de hotels en Rocky Mountaineer®
  • Inbegrepen en onbeperkte kustexcursies tijdens de cruise
  • Regent vertegenwoordiger
  • Bagageafhandeling

Programma aan land en over zee 

Ervaar het ultieme Alaska-avontuur met het zes nachten pre-cruise landprogramma dat je meeneemt op de schilderachtige Rock Mountaineer® reis van Calgary naar Vancouver via de First Passage naar het Westen. Geniet van de prachtige bezienswaardigheden van Banff, Yoho National Park en Vancouver en ontspan met een onvergetelijke tweedaagse ervaring aan boord van de Rocky Mountaineer®.

Regent Seven Seas

Zodra je in Vancouver aankomt, stap je aan boord van de Seven Seas Explorer. Bewonder de met gletsjers uitgehouwen kustlijn en geniet van verse, lokale smaken in havens als Ketchikan. Verken de gletsjers van Juneau, fiets onder de sparrenbomen van Skagway en ontdek de Tlingit-cultuur in Icy Strait Point en de haven van Hoonah via de inbegrepen en onbeperkte excursies aan wal. Ga mee op de Regent en Rocky Mountaineer® Experience en verken deze adembenemende landschappen en zeegezichten met deze perfecte combinatie.

Regent Seven Seas

Regent Seven Seas

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?