Ontdek de Noorse fjorden met Mein Schiff®!

Geniet aan boord van de vloot van Mein Schiff®, onderdeel van TUI Cruises, van een hoog serviceniveau en voel je thuis door de stijlvol ingerichte hutten. Met het Mein Schiff® Premium All Inclusive programma zijn de meeste maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inclusief. Alle schepen beschikken over een ruim recreatiegebied met veel open ruimtes. Kom tot rust in de uitgebreide spa (entree tot de sauna is kosteloos) of maak je liever gebruik van de vele sportfaciliteiten? In de avond geniet je van een drankje in een van de bars of lounges, waag je een gokje in het casino of geniet je van een schitterende musical in het theater. De restaurants bieden een hoge voedselkwaliteit met menu's tot vijf gangen, ook voor veganisten en vegetariërs.

tui

Cruise naar het land van de fjorden

Cruise met Mein Schiff® naar de fascinerende landschappen en indrukwekkende fjorden van Noorwegen. Terwijl majestueuze bergen en onvergetelijke natuur aan je voorbijtrekken, kun je jezelf aan boord laten verwennen met de uitgebreide Mein Schiff® Premium inclusive voordelen. Die in alle tarieven zijn inbegrepen. Kom aan boord en ga volle kracht vooruit in het land van de fjorden!

TUI Cruises

TUI Cruises 

8-nachten Noorwegen met Mein Schiff 3 

Vertrek: Bremerhaven
Datum: 1 oktober 2023 & 8 oktober 2023
Schip: Mein Schiff 3
Prijs: vanaf €1.099 p.p.

Inclusief maaltijden en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de spa, het fitnesscentrum, het amusementsprogramma en de kinderclub.

TUI Cruises

11-nachten Noordkaap en Trondheim met Mein Schiff 1 

Vertrek: Bremerhaven
Datum: 2 juli 2023 & 13 juli 2023
Schip: Mein Schiff 1
Prijs: vanaf €1.699 p.p.

Inclusief maaltijden en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de spa, het fitnesscentrum, het amusementsprogramma en de kinderclub. TUI Cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?