Ontdek de Ocean State of Mind met Explora Journeys

Stap aan boord bij Explora Journeys voor luxe zeereizen over de Middellandse Zee, Caribbean, Rode Zee & langs het Arabisch schiereiland. Tijdens deze bijzondere reizen worden bekende bestemmingen afgewisseld met minder bereisde havens voor een reis die in het teken staat van ontdekking. Geniet van een unieke all-inclusive luxe reiservaring en ontdek de wereld op een andere manier. Vanuit een van de slechts 461 suites met privéterras heb je een adembenemend uitzicht op zee. Aan boord word je verwent met verfijnde en gevarieerde culinaire ervaringen. Kies uit een van de 18 eet- en drinkgelegenheden waaronder zes restaurants, vijf bars en lounges, de mogelijkheid om te dineren in de suite, vier zwembaden, privécabanas, een spa en vernieuwend entertainment.

Europese elegantie op zee

De schepen van Explora Journeys, EXPLORA I en EXPLORA II, zijn ontworpen in samenwerking met 's werelds meest vooraanstaande superjachtspecialisten en brengen Europese elegantie door in ieder detail aan boord. De 461 suites, penthouses en residences hebben allemaal een prachtig uitzicht op zee door de kamerhoge panoramaramen en het privéterras en bieden je een comfortabel thuis op zee met ongekende ruimte en privacy. Zo ervaar je een luxueus en intiem toevluchtsoord terwijl je begint aan jouw ontdekkingsreis op zee.

Explora Journeys

Voorzieningen aan boord

Met meer dan 2,500 m² aan buitenruimte, inclusief drie verwarmde zwembaden en 64 privécabanas, een binnenzwembad met een glazen dak en iets meer dan 900 m² voor de spa en fitnessstudio’s kun je zo veel (of zo weinig) doen als je wilt. Je wordt verwent met verfijnde en gevarieerde culinaire ervaringen in zes levendige restaurants, in vijf van de 12 bars en lounges aan boord en in de Chef’s Kitchen waar je verschillende smaken uit de hele wereld kan ontdekken. Dit wordt ondersteund door een toonaangevende gast-host-verhouding van 1,25 op 1.

Explora Journeys

De schepen van Explora Journeys 

Ervaar EXPLORA I of EXPLORA II tijdens een breed aanbod aan reizen van 7, 14 of 21 nachten en ontdek het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Rode Zee en het Arabische schiereiland. Bekende bestemmingen worden afgewisseld met minder bereisde havens en je geniet langer van de bestemming dankzij langere dagen in de havens en overnachtingen.

Explora Journeys

Onze geselecteerde reizen:

De juwelen van de Egeïsche Zee

Duur: 7 nachten
Vertrek: 23 augustus 2024
Schip: Explora I
Prijs: vanaf € 3.675 p.p.*

Explora Journeys

Ontdek de Balearen en de Tyrreense Zee

Duur: 7 nachten
Vertrek: 9 september 2024
Schip: Explora II
Prijs: vanaf € 4.165 p.p.*

Explora Journeys

Ibirische wonderen en Marokkaanse mystiek

Duur: 10 nachten
Vertrek: 6 oktober 2024
Schip: Explora II
Prijs: vanaf € 5.135 p.p.*

Explora Journeys

* Prijzen zijn cruise only, per persoon; op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Explora Journeys

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?