Ontdek de wereld aan boord van MSC Cruises

MSC Cruises heeft alles om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Of je nou op zoek bent naar een weekcruise, een mini-cruise of wellicht een onvergetelijke cruise rondom de wereld. Wat je ook belangrijk vindt aan een vakantie, alles kan geregeld worden.

MSC Cruises: voor iedereen een geschikte cruise

Ben jij op zoek naar activiteiten voor het hele gezin of wil je liever tijd voor jezelf? Bij MSC Cruises is alles mogelijk. MSC wilt niet alleen dat je de wereld ziet, maar dat je de wereld ziet in stijl. Hun liefde voor de zee gaat vele generaties terug en MSC Cruises wilt deze passie graag doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom zetten zij zich in om van elk van onze cruises een ontdekkingsreis met onvergetelijke emoties te maken voor elke gast. Ze bieden een verrijkende, meeslepende en veilige cruise-ervaring waar je kunt genieten van internationaal dineren, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma's en de nieuwste gebruiksvriendelijke technologie aan boord met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. De schepen varen het hele jaar door in de Middellandse Zee en het Caribisch Gebied en vertrekken vanuit onder andere New York en Rotterdam én varen seizoengebonden in de Franse Antillen, Azië, Dubai, Abu Dhabi en Qatar.

MSC Cruises

Boek nu jouw zomer 2024 MSC cruise

Plan jouw volgende zomervakantie in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caribbean en boek nu jouw zomer 2024 cruise inclusief een WIFI-pakket en Easy drankenpakket. Je betaalt voor het WIFI- (1 apparaat) en Easy Drankpakket nu slechts € 20* per persoon per nacht in plaats van € 47,79** per persoon per nacht.

*Het Easy drankenpakket + WIFI pakket kost € 20 per persoon per nacht en is alleen geldig voor volwassenen 1 en 2 in de hut. Voor volwassenen 3 en 4 die dezelfde hut delen omvat het aanbod van € 20 per persoon per nacht alleen het Easy drankenpakket. Minderjarigen kunnen profiteren van het Minderjarigen drankenpakket voor € 10 per kind per nacht, in plaats van € 17**.

**Vooruitbetaalde pakketprijs vóór vertrek van de cruise zonder korting.

MSC Cruises

Ontdek nu ook de Fly & Cruise-pakketten met inbegrepen vluchten

Waarom kiezen voor een Fly & Cruise van MSC Cruises?
- Uitgevoerd door erkende maatschappijen
- Inclusief luchthavenbelasting en ruimbagage
- Inclusief transfers van en naar inschepings- en ontschepingshavens
- Aansluitgarantie bij vertraging als u uw vlucht boekt bij MSC Cruises
- Bagagerecovery service

Vraag jouw Cruise-Specialist naar het Fly & Cruiseaanbod voor de mei- & zomervakantie 2024 die nu al te boeken zijn!

MSC Cruises

Ervaar de MSC Yacht Club: een wereld van luxe, privacy en exclusiviteit

Voel de finesse en elegantie van luxe cruises met MSC Yacht Club, een exclusieve haven van verfijnde verwennerij. Omring jezelf met ongeëvenaard comfort en persoonlijke service tijdens een verbazingwekkende reis aan boord van de beste schepen. Ontdek een wereld waar privacy en luxe elkaar ontmoeten en waar elk detail zorgvuldig is vervaardigd om jouw hoogste verwachtingen te overtreffen. Geniet van de verfijning en elegantie van luxe cruises vanaf de eerste stap aan boord. Het toegewijde personeel voorziet in al jouw behoeften en zorgt ervoor dat jouw reis sensationeel wordt. Welkom bij MSC Yacht Club, waar elk moment is ontworpen om al jouw wensen te overtreffen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. 

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod in cruises aan en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact op met jouw Cruise-Specialist.  

Scenic

Zoek op kaart?