Ontdek het paradijs in de Caribische zon

Ontdek de wondere wereld van de Caribische eilanden aan boord van Mein Schiff 4. Verheug je op fantastische stranden, prachtige natuur en levendige havensteden. Of kom volledig tot rust tijdens een Trans-Caribische cruise naar de Middellandse Zee. Naast geweldige ervaringen aan land beleef je ontspannende dagen op zee en geniet je aan boord van de veelzijdige Mein Schiff® Premiumservices inclusief.

TUI Cruises

Ervaar het Mein Schiff® gevoel

Aan boord laat je het alledaagse leven even achter je. Geniet van de verfrissende zeebries en neem je eigen time-out om je jezelf weer helemaal op te laden. Het cruiseschip zal je elke dag opnieuw betoveren met een fantastische zonsondergang vanaf je balkon of wanneer je je laat verwennen in de spa. In de avonduren trekt het doek voor een schitterende musical in het theater. Voor optimale ontspanning is er het Mein Schiff® Premiumservices inclusief waarbij alle maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inclusief zijn.

TUI Cruises

 

 

Mein Schiff® Premiumservices inclusief

Voor perfecte ontspanning bieden de Mein Schiff® Premiumservices inclusief vele extra’s zonder extra kosten. Zo zijn alle maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inclusief. Kom tot rust in de uitgebreide spa (entree tot de sauna is kosteloos) of maak gebruik van de vele sportfaciliteiten. In de avond geniet je van een drankje in een van de bars of lounges.

TUI Cruises

 

14 nachten in de Caribbean

Mein Schiff 4
Januari – Maart 2024
Vanaf €1.699 per persoon (binnenhut)

16 nachten – Dominicaanse Republiek naar Mallorca

Mein Schiff 4
29.03.2024 – 14.04.2024
Vanaf €1.349 per persoon

Alle aanbiedingen hebben een beperkte beschikbaarheid en zijn op basis van dubbele bezetting in een binnenhut. Inbegrepen zijn de hele dag culinaire aanbiedingen en merkdranken in de meeste bars en restaurants, evenals toegang tot de SPA & Sportruimte, het animatieprogramma en het kinderdagverblijf.

TUI Cruises


 Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw Cruise-Specialist op.


 

Zoek op kaart?