Ontdek Noord-Europa met de toonaangevende 150-jarige Holland America Line 

Cruises naar Noord-Europa gaan door droomlandschappen die al eeuwenlang kunstenaars en dichters inspireren. Vaar langs besneeuwde bergtoppen en diepe fjorden tijdens een cruise naar Noorwegen of bezoek de lavavelden van IJsland en geniet van natuurlijke warmwaterbronnen. De cruiseroutes naar Noord-Europa combineren onontdekte locaties met grote havens en overnachtingen in aantrekkelijke steden zoals Kopenhagen en ReykjavíkOntdek deze fascinerende regio op de best mogelijke manier: een cruise naar Noord-Europa met Holland America Line. 

Wist je dat Holland America Line in 2023 haar verjaardag viert? Holland America Line is dé pionier op het gebied van cruisevakanties en bestaat in april 2023 alweer 150 jaar. Om dit jubileum te vieren ontvang je tot 28 februari 2023 veel voordeel met het Have it All + pakket op cruises met vertrek in 2023. 

HAL

Cruises speciaal voor jou geselecteerd!

Meivakantie kennismakingscruise Scottish Adventure

Route:   Rondreis Amsterdam 
Schip:    Rotterdam
Datum:  24 april 2023
Vanaf:   € 899,- p.p.
Inclusief Have it ALL+ pakket 

Schotland staat bekend om haar glinsterende lochs, mysterieuze kastelen en de ruige hooglanden. Deze cruise brengt je naar de Schotse hoofdstad Edinburgh. Dankzij de duizenden historische bezienswaardigheden wordt de stad ook wel het 'Athene van het noorden' genoemd. Cultuurliefhebbers zitten hier dus goed. Kies voor de 'Edingburgh Highlights & Castle' tour en zie al het moois wat de stad te bieden heeft. Vanuit Invergorden zijn er verschillende mogelijkheden om het beroemde Loch Ness en de Schotse Hooglanden te verkennen.

HAL

 

7 nachten Noorse Legenden

Route:   Rondreis Amsterdam 
Schip:    Rotterdam
Datum:  29 april (laatste plaatsen), 20 mei, 17 juni, 15 juli, 12 aug en 9 sept 2023 
Vanaf:   € 1.299,- p.p.
Inclusief Have it ALL+ pakket

Tijdens deze cruise ontdek je de Noorse steden Ålesund en Bergen. Naast cultuur biedt deze cruise ook een flinke dosis natuur. Vanuit Geiranger kun je de prachtige Geirangerfjord bezoeken en via een van de mooiste dorpen van Noorwegen, Eidfjord vaar je door de felblauwe Hardangerfjord. Met 161 kilometer is dit de op drie na langste fjord ter wereld.

HAL

14 nachten Noordelijke Eilanden

Route:   Rondreis Amsterdam 
Schip:    Rotterdam
Datum:  29 juli en 26 augustus 2023
Vanaf:   € 2.879,- p.p. (26 augustus)
Inclusief Have it ALL+ pakket

Geniet van de schoonheid van de Noordelijke Eilanden tijdens deze cruise vanuit Amsterdam. Vaar door Ísafjardardjúr en bekijk de ruige IJslandse landschappen voordat je een nacht in Reykjavik doorbrengt. Verder verken je de ongerepte Shetlandeilanden, Inverness en het historsiche Edinburgh.
HAL

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer cruisemogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

HAL

 

Zoek op kaart?