Profiteer van suite-upgrades en extra boordtegoed bij Regent Seven Seas

Wil jij in alle luxe door Alaska en Europa varen? Bij Regent Seven Seas profiteer je nu van de ‘Upgrade & Explore More’ actie waarbij je geniet van een suite-upgrade voor twee categorieën én een boordtegoed van $ 500 per suite die je kunt gebruiken voor een aantal heerlijke ervaringen zowel aan boord als aan land. Zoals spa- en wellnessbehandelingen, ‘Regent Choice’-excursies, mode en sieraden in de boetiek aan boord of een speciale fles van de ‘Connoisseur’-wijnkaart.

De aanbieding is beschikbaar op 50 geselecteerde cruises die vertrekken tussen mei en november 2024 voor boekingen gemaakt tussen 1 maart en 30 april 2024. De geselecteerde cruises zijn aan boord van de schepen Seven Seas Grandeur, Seven Seas Splendor, Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager. De geselecteerde afvaarten varen naar bestemmingen zoals Barcelona, Londen, Saint-Tropez, Vancouver en Alaska en variëren van zeven tot 20 nachten.

Regent

Aanbiedingsdetails:

- De hoogst mogelijke upgrade is naar Conciërge D
- Promotionele upgrades naar Concierges Suites omvatten een hotel vóór de cruise
- Combineerbaar met verlaagde aanbetaling van 7,5% (verloopt op 31 maart 2024)
- Combineerbaar met besparingen aan boord, Seven Seas Society Savings
- Niet-combineerbaar met Single-specials, Kids-specials, niet-restitueerbare tarieven, andere upgrade-aanbiedingen, aanbiedingen voor scheepskredieten, Concierge Collection of andere speciale aanbiedingen
- Het boordtegoed is op basis van twee personen per hut en bedraagt $ 250 bij eenpersoonsgebruik

Inbegrepen

Met max. 746 gasten aan boord, varen de ruime en stijlvolle schepen naar meer dan 450 wereldwijde bestemmingen. Je geniet van gepersonaliseerde service en luxueuze suites die bijna allemaal zijn voorzien van een privébalkon. Bij Regent Seven Seas zijn excursies, culinaire maaltijden in een scala aan specialiteiten restaurants, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerd internet, valet wasservice, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise vanaf Conciërge suite inbegrepen.

Single Specials

Regent Seven Seas biedt nu ook verschillende Single Specials waarbij 20 afvaarten zonder een eenmalige toeslag aangeboden worden. Ook biedt de actie zo’n 75 afvaarten met slechts 25% toeslag en nog eens 25 afvaarten met 50-60% toeslag. Vraag jouw Cruise-Specialist naar de geselecteerde Single Specials. Deze aanbieding is niet combineerbaar met de eerder genoemde suite-upgrade.

Regent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Regent

Zoek op kaart?