Ontdek Sir Bani Yas Island in Abu Dhabi tijdens jouw cruise

Op zoek naar een cruise vol wildlife en avonturen? Maak je klaar om 'Ahoy' te zeggen tegen het enige cruisestrand in de Arabische Golf, Sir Bani Yas Island. Dit op de natuur gebaseerde eiland is de thuisbasis van een van de grootste natuurreservaten in de regio met meer dan 17.000 vrij rondlopende dieren. Sir Bani Yas Island biedt ook ongerepte stranden, luxe verblijfsmogelijkheden en historische bezienswaardigheden. Je zult genieten van alles wat Sir Bani Yas Island te bieden heeft met deze tussenstop tijdens jouw cruise.

Avonturen voor het hele gezin

Cruisereizigers kunnen genieten van 4x4 safari's onder begeleiding van ervaren gidsen in het Arabian Wildlife Park. Sir Bani Yas Island biedt een verscheidenheid aan paardensportactiviteiten en strandsporten zoals snorkelen, kajakken en paddleboarden.

Sir Bani Yas Island

 

Ontspan op het strand van Sir Bani Yas Island

Sir Bani Yas Island is de eerste en enige speciale bestemming voor cruisestranden in het Midden-Oosten. Passagiers die van boord gaan, kunnen genieten van een ontspannende dag op het strand van het onbewoonde eiland of alles ontdekken wat het eiland te bieden heeft. In het speciale welkomstcentrum kun je terecht voor het boeken van excursies. Het 1,2 kilometer lange strand voor cruisepassagiers beschikt over VIP-, familie- en standaardsecties met 2.000 ligbedden en parasols. VIP-cabana's bieden plaats aan maximaal vier gasten en beschikken over een eigen exclusieve bar en restaurant, een aquagym en zoetwaterdouches. Cateringfaciliteiten omvatten drie buffet- en grillruimtes met meerdere bars. Abu Dhabi

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Abu Dhabi

 

Zoek op kaart?