TOP 10 aanbiedingen

Heb jij altijd al een cruise langs de spectaculaire landschappen van Scandinavië of de parels van de Middellandse Zee willen maken? Dat kan nu met uitzonderlijke tarieven al vanaf € 599 p.p.! Deze top 10 aanbiedingen zijn beschikbaar tussen 2 en 16 april 2024. Lees snel verder voor een overzicht van deze top 10 cruises.

HAL

Top 10 aanbiedingen

Profiteer nu van extra scherpe tarieven op onderstaande geselecteerde cruises. Wees er snel bij, want OP=OP.

HAL          

HAL

Voorwaarden:

*Tarieven zijn gebaseerd op promo(s) QJ*. Alle weergegeven tarieven zijn op basis van cruise only. Tarieven (QJ*) zijn in Euro's. Vermelde tarieven zijn per persoon gebaseerd op een dubbele bezetting, volpension en zijn inclusief belastingen, havengelden en heffingen. Exclusief, drankjes, vluchten, transfers, optionele crew appreciation en privé uitgaven. Have it ALL is exclusief en kan voor € 65,- p.p.p.n. bijgeboekt worden. Aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor nieuwe boekingen, mogen niet gecombineerd worden met andere kortingen en aanbiedingen, zijn afhankelijk van capaciteit en kunnen gewijzigd of ingetrokken worden zonder voorafgaande aankondiging. Aanbiedingen dienen bij bevestiging volledig betaald te worden en zijn na bevestiging onderhevig vaan 100% annuleringskosten. Alle gasten dienen in het bezit te zijn van geldige reisdocumenten. Voor meer informatie en voor de volledige algemene voorwaarden vraag jouw Cruise-Specialist. Top 10 aanbiedingen zijn geldig van 2 april t/m 16 april 2024.

14-nachten Noordkaap 

Vertrek: Rotterdam
Datum: 8 juni 2024
Schip: Rotterdam
Prijs: vanaf € 1.399 

HAL

11-nachten Adriatische kust

Vertrek: Piraeus (Athene)
Datum: 21 mei 2024
Schip: Oosterdam
Prijs: vanaf € 1.299 

HAL

11-nachten IJsland en Groenland

Vertrek: Kopenhagen
Datum: 29 juni 2024
Schip: Nieuw Statendam
Prijs: vanaf € 999 

HAL

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met rederijen wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

Oceania

Zoek op kaart?