Golfcruise

Combineer een heerlijke cruise met het beoefenen van uw favoriete sport!

Klantervaring Golfcruise:  'Terwijl ik op de mooiste golfbaan van Bermuda 18 holes speelde, hebben mijn vrouw en kinderen het fantastische gehad tijdens een tocht per paard over het strand. Zo kon iedereen op zijn eigen manier genieten van een dag aan land.  (Fam. Niekerk uit Utrecht) 

Gedurende een golfcruise slaat u af op de beste golfbanen van de wereld!

Geniet, terwijl u afslaat, van een schitterend uitzicht over de oceaan. Helemaal fantastisch is dat u tijdens een golfcruise zelfs in meerdere landen golft!

Ook aan boord groeit uw golfkennis tijdens uw golfcruise

Aan boord verrijken ervaren golfprofessionals uw golfkennis en ’s avonds deelt u uw golfervaringen met andere liefhebbers onder het genot van een heerlijke glas wijn. 

Waarom een golfcruise? 

Tijdens uw golfcruise varen de meeste schepen ’s avonds en ’s nachts. Na aankomst in de haven in de vroege ochtend heeft u alle tijd om aan land te golfen.

Uiteraard kunt u uw favoriete sport afwisselen met een gezellige dag shoppen of het bezoeken van culturele bezienswaardigheden in de omgeving.

Golfcruise

Geniet ook van alle verwennerij aan boord tijdens uw golfcruise

Naast het golfen geniet u natuurlijk ook van alle luxe en faciliteiten welke het cruiseschip u te bieden heeft. Relaxen met een boekje aan het zwembad, een heerlijke behandeling in de luxe spa of geniet van een fantastisch culinair diner! 

Aan boord van uw luxe cruiseschip is alles mogelijk; niets moet en alles mag....dat is pas genieten!

Golffaciliteiten gedurende uw golfcruise

Aan boord helpen golfprofessionals en – simulators u om uw afslag te verbeteren. Ook kunt u uw volledige golfuitrusting huren en worden desgewenst uw tee-times gereserveerd. Uiteraard is dit afhankelijk van het schip.

Er zijn speciale thema afvaarten voor golfers (Hapag Lloyd, Azamara, Celebrity Cruises, etc).
Daarnaast bieden de meeste rederijen golf excursies aan.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Cruise-Specialist.

 

Golfcruise

Top 3 golfbestemmingen tijdens een golfcruise

Golfcruise

1.  Bermuda

Hier zijn de meeste golfbanen per vierkante meter, het walhalla voor golfliefhebbers!  Gaat u op reis met reisgenoten die niet golfen? Ook voor hen zijn er genoeg bezienswaardigheden.

Breng een bezoek aan het romantische stadje St. George met pastelkleurige huisjes en smalle slingerstraatjes of ga kajakken of paardrijden op de prachtige stranden.

2.  Hawaï

Naast de schitterende natuur heeft Hawaï u op het gebied van golfen veel te bieden. Eens in uw leven wilt u op de mooiste golfbanen ter wereld gespeeld hebben!

Bekende banen zijn Golf Big Island Country Club, The Dunes at Maui Lane, Prince Course en Ko Olina Golf Club. De beste golfclubs liggen op de eilanden Oahu, Kauai, Kona en Maui.

3. Westelijke Middellandse zee

Een perfecte combinatie van cultuur & de mooiste banen langs de kust van de Middellandse zee. Denk hierbij aan Barcelona, Rome en de Algarve in Portugal.

Ga op golfcruise met rederijen met golffaciliteiten aan boord

Golfcruise

Hieronder hebben wij voor u een opsomming gemaakt van rederijen en dan met name de schepen met golffaciliteiten aan boord.

  • AIDA (AIDAdiva, AIDAcara, AIDAvita)
  • Cunard (Queen Mary 2)
  • Carnival Cruise Lines (Spirit)
  • Hapag Lloyd Cruise (Europa en Europa 2)
  • MSC Cruises (Sinfonia)
  • Princess Cruises (Grand Princess, Star Princess, Sapphire Princess, Caribbean Princess, Coral Princess, Dawn Princess)
  • Royal Caribbean Int. (Freddom of the Seas, Independence of the Seas, Liberty of the Seas, Voyager of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Adventure of the Seas, Explorer of the Seas, Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas).

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Zoek op kaart?