Groepscruise

Op gezamenlijke groepscruise met vrienden en familie

Altijd al willen cruisen met een grote groep vrienden of familie? Ga dan op groepscruise en geniet met uw vrienden of familie van één van de mooiste reisbestemmingen die Cruise-Specialisten te bieden heeft. De groepcruises bestaan uit groepen van 16 tot 24 personen. Overdag onderneemt u allerlei excursies en activiteiten en kunt u samen met uw reisgenoten genieten van de vele mogelijkheden op de Groepscruise.

Dineren op uw groepscruise zoals u het wilt

Alle dagexurcies en -activiteiten en indrukken hebben u wellicht hongerig gemaakt. Geniet ’s avonds van het wel verdiende gezamenlijk diner en van al het moois wat de groepscruise aan boord te bieden heeft. Kiest u voor het hoofdrestaurant met de Nederlandse menukaart, voor het buffetrestaurant of juist voor één van de specialiteitenrestaurants? Elke dag kunt u genieten van een uitgebreid diner en heeft u de ruime keuze uit verschillende diners met specialiteiten voor iedereen. 

Benieuwd naar de verschillende cruises?

Bekijk onze complete cruiseaanbod

Samen genieten van amusement aan boord van de groepscruise

Uiteraard heeft een groepscruise u nog meer te bieden. Na het groepsdiner met uw reisgenoten amuseert u zich met één van de theatershows. Speelt u liever een kansspel? Dit kan in ons casino met roulette of één van de andere spellen. Heeft u ’s avonds behoefte aan een borrel, dan kunt u terecht in de vele bars op het cruiseschip. Samen met uw vrienden tot in de late uurtjes doorborrelen zorgt voor een ultieme vakantiesfeer aan boord van de groepscruise.

 

 

 

Slaap samen met 4 vrienden tijdens uw groepscruise

U slaapt tijdens u groepcruises samen in een 2- of 4-persoons slaaphut. Na een lange dag en een dag vol mooie ervaringen bespreekt u 's avonds samen met uw vrienden de dag in de ruime slaaphutten. Wilt u met meer dan 4 personen in een slaaphut doorbrengen? Wellicht zijn dan slaapsuites voor u de oplossing. 

Benieuwd wat wij u te bieden hebben?

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Zoek op kaart?