Mini-cruise tot en met 5 dagen

Ervaring opdoen met korte mini-cruises

Wilt u er even helemaal tussenuit? Geniet dan van een mini-cruise met één van de vele rederijen. Een minicruise is een korte cruise tot en met 5 dagen, waarbij u een weekend of midweek lang kunt kennismaken met de cruisevaart. De beleving van een minicruise doet hierbij niet onder aan een langdurige cruise! Proef de sfeer van het cruisen met een mini-cruise van 3 t/m 5 dagen.

Om u kennis te laten maken met onze mini-cruises bieden wij u de Middelandse Zee mini-cruise met extra voordelen aan. Boek nu voor 1 mei uw mini-cruise en ontvang een GRATIS drankenpakket.

Profiteer van deze aanbieding

Hoe ziet een korte mini-cruise er uit?

Vertrek op donderdag of dinsdag en geniet zowel in het weekend als door de weeks van de verschillende mini-cruises. De mini-cruise combineert u gemakkelijk met een prachtige stedentrip. De cruises varen u ’s nachts naar de verschillende prachtige bestemmingen, zodat u overdag kunt genieten van de verschillende bezichtigingen, excursies en activiteiten binnen en buiten de steden van uw bestemming. ’s Avonds wanneer u terugkomt van uw dagprogramma kunt u allerlei activiteiten ondernemen op het cruiseschip. Na een eventueel diner kunt u kiezen voor vertier met een show of een bezoek aan één van de bars waar u kunt genieten van een borrel.

Meer dan genoeg bestemmingen voor een mini-cruise

Wilt u kennis maken met de korte mini-cruises zonder lange reizen te maken? Ons grote aanbod met veel bestemmingen neemt u mee op vakantie naar prachtige locaties. Bekijk dan de onderstaande cruises en maak kennis met het cruisen.

 Mini-cruises

Stel uw eigen reis samen

Vindt u een cruise van een paar dagen te kort? Of wilt u graag uw mini-cruise verlengen met een overnachting in één van onze bestemmingen of ander omliggende steden? Uw Cruise-Specialist stelt graag uw reis op maat samen! Zo kunt u bijvoorbeeld voor en/of na de cruise nog aan land overnachten, een rondreis maken, transfers en vluchten bij boeken.

Neem contact op  Naar contactformulier

 

Zoek op kaart?