Culinaire hoogstandjes & heerlijke wijnen

Bent u een echte fijnproever? Profiteer dan van onze cruises die aanmeren bij pitoreske dorpjes in Zuid-Europa, waar u kunt genieten van overheerlijke wijn en culinaire hoogstandjes. Of kom aan boord bij een van onze hoogstaande rederijen, waar u deel kunt nemen aan kookworkshops en kunt genieten van hoogwaardige gerechten. We zetten de meest culinaire bestemmingen voor u op een rij. 

1. Een riviercruise in Europa

Vaart u van Bordeaux tot Porto, beleeft u een cruise over de Rijn en Moezel of kiest u liever voor de Saône om te genieten van heerlijke wijnen en de geur van lavendel? Al deze rivieren van Europa zijn bij uitstek geschikt voor liefhebbers van een heerlijke keuken en de beste wijnen. Veel riviercruises bieden excursies aan waarbij de nadruk ligt op de lokale specialiteiten en wijnen. Na een dag aan wal geniet u op uw eigen balkon, net als de Bourgondiërs van de streek, van een heerlijke wijn.

Rivier cruises
Culinaire cruise

Wilt u een cruise waar het juist aan boord draait om fijnproeven, hoogwaardige gerechten bereid door chef-koks en de betere wijnen? Kies dan voor onze culinaire cruises. Tijdens de culinaire cruise kunt u deelnemen aan verschillende kookworkshops en culinaire excursies.

2. Westelijke Middellandse zee.

Geniet van een bouillabaisse in Marseille, verse pasta in Rome of tapas in Barcelona. De Westelijke Middellandse Zee heeft veel verschillende smaken en lokale specialiteiten waar u als fijnproever van zult genieten. Terwijl u de zon ziet ondergaan, neemt u een slokje van uw heerlijke wijn. Tijdens uw Westelijke Middellandse zee cruise ervaart u deze gerechten en wijnen in één week tijd! 

Westelijke Middellandse Zee

8-Daagse wijncruise Middellandse Zee

Regelmatig hebben wij cruise aanbiedingen, zodat u voordelig geniet van een luxe vakantie. Profiteer nu van onze 8-daagse wijncruise op de Middellandse Zee. Let op: deze aanbieding is beperkt geldig! 

Cruise voor fijnproevers op maat

Bent u geïnteresseerd in een cruise waar hoogwaardige gerechten en culinaire hoogstandjes centraal staan? Cruise-Specialisten adviseert u graag en zoekt de beste rederijen en routes die aansluiten bij uw wensen. Neem contact op met onze Cruise-Specialisten via of vul het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op   Naar contactformulier

 

Zoek op kaart?