MSC Cruises

Begeef u zelf in een oase van rust terwijl u van bestemming naar bestemming wordt gevaren. 

Ontdek meerdere bestemmingen in één vakantie en pak u uw koffer maar één keer uit. Wacht dan niet langer en ga deze winter nog naar de zon en ontvang op de tweede persoon 50% korting!

Voor uw zomervakantie in 2020 heeft MSC Cruises maar liefst 2 spetterende acties: Op geselecteerde afvaarten vanuit Genua of Venetië kunt u een retourvlucht bijboeken inclusief ruimbagage en transfers voor slecht €99 pp. Indien u kiest voor een Fly & Cruise pakket bij MSC Cruises bieden wij u aansluitingsgarantie bij vertraging, bieden wij bagagerecoveryservice aan en vliegt u met een erkende vliegmaatschappij. Of kies voor een vakantie met een gratis upgrade naar buiten- of balkonhut en geniet van prachtige bestemmingen als de Middellandse Zee, Caribbean en Noord-Europa. Vroeg boeken is dan ook nog nooit zo leuk geweest en uw voordeel bij MSC Cruises loopt dan ook hoog op! 

Wij snappen dat u het liefste de hele wereld ontdekt in comfort en stijl. Daarom breiden wij constant onze huidige vloot uit met nieuwe schepen en technologieën. Met de nog 13 nieuw te komen schepen tot aan 2027, willen wij u niet alleen meer keuze geven in bestemmingen, maar ook een geweldige en unieke cruise-ervaring kunnen bieden.

Om dit te kunnen doen besteden wij speciale aandacht aan de behoeften van kinderen en hun ouders. Leuke activiteiten die aantrekkelijk zijn voor iedereen met een aantal clubs aan boord voor verschillende leeftijdsgroepen. Speciale activiteiten, exclusieve ruimtes, ontworpen en voorzien in samenwerking met Chicco en LEGO, zullen zorg dragen voor een fantastische tijd met uw familie aan boord van een van onze schepen.

MSC Cruises

MSC Cruises

Of gun uzelf échte luxe en comfort en kies voor de MSC Yacht Club. Een schip-in-schip concept waarbij exclusiviteit te allen tijde is gegarandeerd. Geef u zelf net dat beetje extra comfort, luxe en rust en laat u volledig in de watten leggen. Geniet van 24 uur butler- en conciërge-service, ongelimiteerde drankjes in de speciale MSC Yacht Club lounge, alle bars en restaurants aan boord en van de verfijnde smaken van onze chefs geserveerd in het speciale MSC Yacht Club restaurant.

Wat u ook wilt of zoekt in een vakantie, alles is mogelijk. Personaliseer en verrijk uw cruise op uw manier. Vind u het bijvoorbeeld ook heerlijk om thuis te komen met een koffer vol gewassen kleding? Kies dan voor één van onze was-pakketten en geniet van een zorgeloze thuiskomst. Of wilt u ook zo graag mooie en professionele foto’s laten maken van uw naasten en thuis komen met fantastische foto’s als herinnering van uw cruise? Kies dan voor één van onze fotopakketten. Natuurlijk kunt u ook spabehandelingen, excursies en drankpakketten vooraf bijboeken.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

NEEM CONTACT OP   NAAR CONTACTFORMULIER

MSC Cruises

 

Zoek op kaart?