Alluring Italy & Riviera

De kleinere plaatsen aan de kust en de prachtige eilanden in de Middellandse Zee trekken al vele jaren aandacht van de reizigers, ieder met zijn eigen charme. Dat maakt het reizen in de Middellandse Zee juist zo boeiend; vaak mooi weer, sfeervolle, gezellige plaatsen, prachtige natuur en overal culinaire verrassingen.

Voor u geselecteerd:

9-daagse cruisevakantie met de Seabourn Encore Jubileumreis

Van Rome via Corsica en Mallorca naar Barcelona.
Vertrekdatum 28 september 2018 en Silverjet betaalt uw vliegreis! (Overige vertrekdata 20 juli en op 21 augustus 2019) 

Vanaf € 3.825 p.p. 

Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Rome en terug vanaf Barcelona.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol, luxe privétransfers ter plaatse van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven.
- 1 overnachting in een luxe 5* hotel voor de cruise in Rome op basis van logies/ontbijt. 7 overnachtingen aan boord van de Seabourn Encore op basis van all-inclusive in een suite met balkon.

Alluring Italy & Riviera

Logo Silverjet

Het reisschema Seabourn Encoure

Dag 1: Amsterdam - Rome
Vliegreis van Amsterdam naar Rome, Italië. U wordt opgehaald en naar uw hotel in Rome gebracht waar u 1 nacht zult verblijven op basis van logies/ ontbijt.

Dag 2: Civitavecchia
U wordt opgehaald in uw hotel en naar de haven van Rome gebracht per privétransfer. Inscheping aan boord van de Seabourn Encore. Vertrek 17.00 uur.

Dag 3: Bonifacio, Corsica, 08.00 - 17.00 uur
Grote indruk maakt de entree in de haven van Bonifacio. Voor u rijzen loodrechte, kalkstenen rotswanden op, met daarboven een lint van bebouwing. In het stadje heerst een heel ander beeld: dat van een doolhof aan straten en overdekte doorgangen. 

Dag 4: Livorno (Florence/Pisa), Italië, 07.00 - 19.00 uur
Florence is de meest uitgesproken renaissancestad van Italië. Nergens anders in Italië bevinden zich zoveel gebouwen en kunstwerken uit deze periode. 

Dag 5: Santa Margherita Ligure (Portofino), Italië. 08.00 - 17.00 uur
Een natuurgebied omgeeft het inmiddels mondaine vissersdorp Portofino. De naam komt van Portus Delphini: dolfijnen duiken hier in de baai inderdaad geregeld op. Maar de grootste attractie vormen de gekleurde huizen aan de kades. 

Dag 6: Bandol, Frankrijk. 08.00 - 17.00 uur
Met uitzicht op de prachtige Golf, gelegen tussen de heuvels, is Bandol een van de grootste en oudste badplaatsen aan de kust. Er zijn talrijke zandstranden langs de baai van Bandol. Bandol is de perfecte plaats voor alle liefhebbers van watersport. 

Dag 7: Palamos, Spanje. 08.00 - 18.00 uur
De Catalaanse stad Palamós werd in de 13e eeuw door de koning van Aragon als haven gesticht. Het heeft nog altijd een actieve vissersvloot; tot de delicatessen onder de zeevruchten hoort de ’Gamba de Palamós‘.

Dag 8: Palma de Mallorca, Spanje. 08.00 - 18.00 uur
Mallorca is een eiland, behorend tot de Balearen, met steile grillige kliffen en olijfgaarden van meer dan duizend jaar oud. Het is een eiland van contrasten. 

Dag 9: Barcelona, Spanje. 
Barcelona was en is de stad van kunstenaars, voetballers, straatartiesten en levensgenieters. 

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

Zoek op kaart?