Costa Cruises

Scherp geprijsde afvaarten vanuit Amsterdam.

Costa Cruises is een rederij die continu vernieuwt.De Italiaanse stijl en passie blijft echter een constante factor. De gastronomie, het entertainment, de service en de vele faciliteiten aan boord zijn uitnodigend voor iedereen. En dat allemaal voor een (zeer) betaalbare prijs. Costa is een heel kindvriendelijke rederij met veel kinderfaciliteiten en aantrekkelijke kindertarieven. Kom aan boord en ervaar zelf de typisch Italiaanse sfeer van een Costa cruise.

De uitgebreide vloot, de grootste van Europa, biedt moderne en grote schepen. Deze kenmerken zich door een eigentijds en kleurrijk interieur. De cruiseschepen zijn duidelijk herkenbaar aan de gele schoorsteen met de blauwe C erop. In de zomer varen de schepen interessante routes in Noord- en Zuid-Europa, terwijl de vloot in de wintermaanden over warmere oorden wordt verdeeld. Afvaarten op de Middellandse Zee en Azië worden het hele jaar door voorzien.

Alle schepen bieden wellness en de nieuwste schepen hebben een prachtige spa met de welluidende naam Samsara. Er zijn enkele zwembaden waarvan er één helemaal overdekt kan worden en uitgerust is met een groot projectiescherm waarop films kunnen worden bekeken. ’s Avonds kunt u naar het theater met themashows of samen iets gaan drinken in een van de bars met uw favoriete muziekgenre.

Costa Mediterranea vanaf Amsterdam € 449 p.p.

Bij Costa Cruises is een cruise voor kinderen (bijna) gratis. Vaak worden alleen havengelden in rekening gebracht. En aan boord hoeft de hele familie zich geen moment te vervelen. Costa heeft speciale kidsclubs en iedere dag leuke kinderprogramma’s. Met het Fun@Sea programma worden de hele dag door uitzonderlijke activiteiten georganiseerd voor kinderen en tieners van 3 tot 17 jaar. In de restaurants is een speciaal kindermenu samengesteld en speciaal voor kinderen worden er thema-avonden georganiseerd. Geniet als ouders van een romantisch diner, terwijl ook uw kleine de avond van zijn leven heeft!

Het gastronomische aanbod bij Costa is prima verzorgd! Culinair staat de rederij garant voor goede internationale gerechten, met een knipoog naar de Italiaanse keuken. De schepen bieden gezellige barruimtes, sfeervolle restaurants en een groots atrium. Naast de al grote keuze aan restaurants en bars, beschikken de nieuwe schepen ook over bijzondere lounges als een bierstube, vinotheek en traditionele ijssalon.

Kortom; een cruise met Costa Cruises zal u aangenaam verrassen.

 Costa Mediterranea vanaf Amsterdam € 449 p.p.

Highlights van deze cruise:

  • Breng een bezoek aan de lichtstad Parijs vanuit Le Havre
  • Slenter door de smalle straatjes van Brugge
  • Bezoek de White Cliffs in Dover
  • Drink een lekkere cappuccino op het terras in Hamburg
  • Ontdek de Italiaanse sfeer aan boord

Route

Costa Mediterranea vanaf Amsterdam


Dag 1 Amsterdam, vertrek 17.00 
Dag 2 Zeebrugge, aankomst 09.00, vertrek 20.00
Dag 3 Dover, aankomst 08.00, vertrek 20.00
Dag 4 Le Havre, aankomst 08.00, vertrek 19.00
Dag 5 Zeedag
Dag 6 Hamburg, aankomst 07.00, vertrek 20.00
Dag 7 Bremerhaven, aankomst 07.30, vertrek 14.00
Dag 8 Amsterdam, aankomst 08.00

Vertrekdata:

13, 20 en 27 mei 2018
3 juni 2018

Prijs (voor vertrek op 13 mei)

2-persoons binnenhut € 459 p.p.
2-persoons buitenhut € 509 p.p.
2-persoons balkonhut € 529 p.p.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op Naar contactformulier

 

Zoek op kaart?