8-DAAGSE MUSICAL CRUISE NAAR NOORWEGEN

Mariska van Kolck en Stanley Burleson zijn de sterren aan boord van de exclusieve Musical Cruise 2019

Zij vertrekken op 8 september 2019 aan boord van de Nieuw Statendam, het nieuwste vlaggenschip van Holland America Line, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden.

De Musical Cruise 2019 wordt exclusief georganiseerd door Zeetours en Cruise-Specialisten, in samenwerking met Holland America Line.

Musical sterren!

Award winning sterren aan boord van de Nieuw Statendam

Mariska van Kolck en Stanley Burleson hebben beiden een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen onderscheiden met een Musical Award. Samen waren zij onder andere te zien in musicals als de Disney’s Beauty and the Beast, Moeder Ik Wil Bij De Revue en La Cage Aux Folles.

Mariska van Kolck en Stanley Burleson worden tijdens de Musical Cruise 2019 ondersteund door een zeer getalenteerd ensemble, bestaande uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita).  

De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Binnenkort wordt nog een bekende musicalnaam aan de artiestenlijst toegevoegd.

Mariska van Kolck (foto: Nick van Ormondt) en Stanley Burleson (foto: Margot de Heide)

 

 

Noorse Legenden

8 september vanuit Amsterdam met het nieuwste schip van de Holland America Line

De Musical Cruise 2019 vertrekt op 8 september a.s. met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Noorse Legende cruise langs de adembenemende Noorse fjorden.

De Musical Cruise 2019 vaart  door het indrukwekkende natuurschoon, waaronder het prachtige Hardangerfjord en het Geirangerfjord en meert aan bij verschillende plaatsen, waaronder Alesund, Bergen en Eidfjord.

 

Noorse Legende cruise langs de adembenemende Noorse fjorden

 

Tijdens de Musical Cruise 2019 worden iedere dag exclusieve musicaloptredens georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2019 gereserveerd hebben via Zeetours en Cruise-Specialisten.

Dit alles aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Vraag uw Cruise-Specialis naar alle mogelijkheden!

8 september a.s. met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam

NEEM CONTACT OP   NAAR CONTACTFORMULIER 

Zoek op kaart?