Voor velen een droom; een transatlantische cruise!

Waarbij er tijd is om nieuwe bestemmingen te ontdekken en te genieten van rust en alle faciliteiten die het cruiseschip u biedt.
Met de Costa Favolosa kunt u nu al vanaf € 1.199 p.p. inclusief vluchten van Marseille naar Rio de Janeiro varen!

De Costa Favolosa is in de zomer van 2011 officieel in dienst genomen. Dit schip is een illustratie van weloverwogen design in zijn meest spectaculaire vorm. Vormen zijn de kerngedachte achter de inrichting van de ruimtes, die rijkelijk gedecoreerd zijn naar gelang hun functie.

Een ingenieus gebruik van licht en design doet de vormen nog sterker uitkomen, net als de kostbare en elegante materialen zoals Zebrano-hout, Murano-glas en blinkend staal die aan boord uitvoerig worden gebruikt.

In het majestueuze atrium van het schip wacht u bovendien een werk dat meester-beeldhouwer Arnoldo Pomodor speciaal voor Costa maakte. Aan boord vindt u uitsluitend de beste vormen van vermaak: een grandioos theater over drie verdiepingen, een spectaculaire 4D-bioscoop, een exclusieve golfsimulator met een golfterrein in de openlucht.

De smaakvol ingerichte hutten zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten als televisie, radio, mini-bar, telefoon en haardroge en een badkamer met douche en toilet. Een zeer hoog percentage hutten is voorzien van privé balkons waar je eerste rang kunt genieten van de prachtige uitzichten. Een heerlijk verblijf voor een transatlantische cruise!

Transatlantische overtocht Costa Favolosa 

 

 

Transatlantische overtocht Costa Favolosa

Tijdens deze cruise kunt u een hapje eten in één van de vele traditionele, gezellige tapas barretjes in Malaga, de indrukwekkende kerken in Recife bezichtigen of genieten van de prachtige flora in de botanische tuinen op Madeira.

Maak en Recife een stadstour of geniet op de beroemde stranden van Pina en Boa Viagem. In Salvador de Bahia volgt u de Avenida do Contorno die leidt naar de Farol Da Barra vuurtoren met een onvergetelijk uitzicht over deze wereldstad.

Kortom een onvergetelijke cruise met een mooie combinatie tussen het ontdekken van nieuwe bestemmingen en heerlijk genieten van rust en luxe.

NEEM CONTACT OP  NAAR CONTACTFORMULIER

Logo Zeetours

Bekijk hieronder de afvaart. De Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor de reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

 

Zoek op kaart?