Maritieme expeditie

In de traditie van de grote pioniers.

De Hurtigruten Expeditie Zeereizen varen in het spoor van de historische Noorse ontdekkingsreizigers – zoals Roald Amundsen, Fridtjof Nansen en Otto Sverdrup – en zullen u de betoverende landschappen laten zien zoals zij het zagen: ongerept, afgelegen en ontzagwekkend.

Een expeditie met Hurtigruten is een reis vol belevenissen en ervaringen. Reis mee naar alle uithoeken van de wereld en maak op een bijzondere manier kennis met ons internationale erfgoed.

Hurtigruten, wereldwijd marktleider in Expeditie Zeereizen

De noordpoolcirkel is de parallel op 66° 30’ noorderbreedte die over Canada, via Groenland, het noordelijkste puntje van IJsland en verder over Noorwegen naar Rusland loopt. Dit is het gebied van de ijsberen, poolvossen, walrussen en de middernachtzon, waar de zon ’s zomers niet meer onder gaat. Dit is het territorium van de wendbare expeditie schepen MS Fram en MS Spitsbergen.

Ervaar de fjordenkusten en gletsjers van Noorwegen, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Canada in al hun schoonheid. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld aan boord van MS Midnatsol en MS Fram op hun reizen rond de zuidelijke poolcirkel, de denkbeeldige lijn op 23.5° van de zuidpool.

De enorme natuurpracht op en rondom Antarctica is adembenemend en biedt een thuis voor miljoenen pinguïns, duizenden robben en een groot aantal walvissen. Net als de grote poolexpedities, begint uw Hurtigruten expeditie zeereis in het prachtige Zuid-Amerika.

Norske-Hurtigruten aanbieding

Norske-Hurtigruten aanbieding

Vooraankondiging

€ 600 tot € 1.200 korting per persoon op geselecteerde Expeditie Zeereizen

Op een groot aantal expeditie zeereizen in 2018 geldt vanaf 26/12/2017 een mooie korting die op kan lopen tot maar liefst € 1.200 per persoon!

  • Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 26/12/2017 t/m 31/03/2018
  • Geldig voor geselecteerde expeditie reizen in de periode 10/04/2018 t/m 21/12/2018
  • Te combineren met de herhalingskorting van Hurtigruten
  • Te combineren met de actuele single aanbieding, mits ook voldaan wordt aan de voorwaarden van de single aanbieding.

Uw cruise specialist informeert u graag over welke expeditie zeereizen in aanmerking komen voor de korting en bekijkt samen met u de mogelijkheden voor een bijzondere expeditie zeereis naar de bestemmingen Groenland, Canada, IJsland, Spitsbergen, Atlantische kust en Antarctica. 

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

  Logo Norske

Zoek op kaart?