Reis naar het Einde van de Wereld

Antarctica en Patagonië in stijl

Wie droomt er niet van een onvergetelijke expeditiecruise naar Antarctica? Een ruige en imponerende wereld om stil van te worden. Reizen naar Antarctica en Patagonië bieden ervaringen waar zelfs de meest verwende reiziger nog van achterover zal slaan.

We nemen u allereerst mee naar het Witte Continent, voordat we een kijkje nemen bij een paar prachtige accommodaties in Patagonië om uw reis te verlengen.

Ontdek Antarctica met National Geographic Expeditions

Ontdekken is altijd de kern geweest van wat National Geographic doet en daar kunt u nu zelf deel van uitmaken

Reis naar samen met een expert en fotograaf van National Geographic naar het Witte Continent. Laat u aan boord van het kleinschalige luxe expeditieschip Le Boréal meevoeren naar Antarctica, een van de meest afgelegen plekken ter wereld. Ervaar de indrukwekkende landschappen vol zeldzame wilde dieren, gletsjers en ijsvelden. In dit deel van de wereld regeert het dierenrijk en beleeft u de natuur op haar puurst.

Expeditieschip Le Boreal

Een comfortabele en verantwoorde cruise-ervaring

Ontdek de wonderen van onze wereld en geniet in een ontspannen en stijlvolle omgeving van een fascinerende, verfijnde reiservaring

Eenmaal aan boord kunt u onbezorgd van uw avontuur genieten, aangezien alles is inbegrepen: Zodiac®- tochten en uitstapjes aan land, excursies, een open bar (van water tot aan champagne), lezingen, parka’s en huur van laarzen voor poolexpedities, etc.

Bij de planning van de expeditiecruises wordt alles in het werk gesteld om de impact op de kwetsbare natuurlijke en culturele schatten die we verkennen zoveel mogelijk te beperken. Zo wordt er door onze experts voor cruises in gevoelige regio’s bijvoorbeeld een milieueffectbeoordeling doorgevoerd en krijgen passagiers van ervaren gidsen aan boord uitgebreide instructies over waar ze op dienen te letten tijdens de interactie met de lokale flora en fauna.

National Geographic Expeditie cruises

Air Cruise naar Antarctica

Graag uw ervaring op Antarctica combineren met een rondreis in Patagonië?

Met Antarctica XXI (spreek uit als Antarctica Twenty One) vliegt u vanaf Punta Arenas direct naar het Antarctisch schiereiland en stapt u aan boord van de futuristische Magellan Explorer. Dankzij dit unieke concept slaat u de befaamde Drake Passage over en kunt u gedurende 6 dagen genieten van het Antarctisch landschap. Na afloop van uw cruise vliegt u weer terug naar Punta Arenas, midden in het befaamde Patagonië.

De futuristische Magellan Explorer

The Singular Patagonia

Chili is beleving, en bij The Singular is dit tot in de puntjes verfijnd

The Singular

Het biedt u de mogelijkheid om alles wat Chileens Patagonië te bieden heeft te ervaren. Van expedities naar nabijgelegen gletsjers en paardrijden op estancia's (privéboerderijen) tot wandeltochten door het historische Puerto Natales en avontuurlijke hikes door de beroemde Torres del Paine National Park.

The Singular kent een rijke geschiedenis en is een eerbetoon aan de lokale cultuur, economie en erfgoed. Recent is het geheel gerestaureerd door de vierde generatie afstammelingen van de oorspronkelijke pioniers die meer dan 100 jaar geleden schapenhouderij naar dit gebied brachten. De oude machines die aan het begin van de 20e eeuw geimporteerd zijn uit Engeland, het gerestaureerde houten dok waar schepen aanmeerden om hun wol naar de markt te brengen en andere memorablia herinneren aan de oorspronkelijke bestemming van het gebouw.

Vandaag de dag is The Singular Patagonia de belichaming van moderne luxe. Met een twee-op-een staff-to-guest-ratio, een team van toegewijde, goed opgeleide expeditiegidsen en een bekroond culinair team bent u verzekerd van de ultieme beleving.

The Singular Patagonia

Tierra Patagonia Hotel & Spa

Iets verder naar het noorden vinden we een organisch gevormde accommodatie die helemaal op gaat in het landschap

Het spectaculaire Tierra Patagonia is gelegen op een mythisch eiland omringd door pittoreske vissersdorpen. Dompel uzelf onder in luxe en laat de majestueuze omgeving op u inwerken bij Tierra Patagonia, aan de rand van het Sarmiento-meer. Dankzij de grote raampartijen heeft u altijd zicht op de ontzagwekkende toppen van het Paine-massief.

Tierra Patagonia is onderdeel van National Geographic Unique Lodges of the World. Deze accommodatie, geselecteerd door National Geographic, wordt gekenmerkt door een sterke betrokkenheid bij duurzaam toerisme en het beschermen van natuurlijk en cultureel erfgoed. Ze belichaamt de kernwaarden van National Geographic: authenticiteit, verrijking en een toewijding aan het behoud van de diversiteit van onze planeet. De gastervaring die wordt geboden is uitzonderlijk en inspirereert gasten om op een zinvolle manier contact te maken met de bestemming - en deze veilig te stellen voor toekomstige generaties.

Tierra Patagonia Hotel & Spa

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

NEEM CONTACT OP   NAAR CONTACTFORMULIER

Avila Logo

Zoek op kaart?