Celebrity Cruises

Geniet van moderne luxe!

Celebrity Cruises 'iconische' X 'is het kenmerk van moderne luxe. Van het begin tot het eind van uw vakantie omhult de rederij u in bekroonde luxe: een mix van stijlvol design, culinaire uitmuntendheid, luxueuze accommodatie en excellente service. Dag en nacht, aan land en op zee, ervaart u de wereld op een manier die u nooit voor mogelijk heeft gehouden, het soort vakantie wat alleen Celebrity Cruises u kan bieden. De 14 schepen van Celebrity Cruises bieden luxe vakanties welk alle zeven wereldcontinenten bezoeken.

Celebrity Apex, het nieuwste schip in de revolutionaire ‘’Edge series’’, zal bijna haar debuut maken in Southampton om zich aan de Celebrity vloot toe te voegen. Door te denken in vernieuwingen, heeft de rederij innovatieve ruimtes gecreëerd, zoals de nieuwe Infinite Veranda hutten waar binnen en buiten met een druk op de knop kan worden samengevoegd. Een ander unicum is de Magic Carpet, een zwevend platform aan de zijkant van het schip. Het platform beweegt zich tussen meerdere verdiepingen, waardoor u hier heerlijk dineren, maar vanuit hier ook het schip met de luxe tenderboten kunt verlaten. Bovenop het schip vindt u de Rooftop Garden, waar u heerlijk kunt genieten van live muziek of een BBQ in een groene omgeving in de buitenlucht. Daarnaast biedt het schip ook showlounge Eden: een waar wonderland bestaande uit meerdere niveaus omhuld door glas waar de natuur alom vertegenwoordigd is.

Ook in 2020 biedt de rederij vele interessante vaarschema’s.  In het voorjaar zal Celebrity Edge zich naar de Middellandse zee verplaatsen, waar zij samen met haar zusterschip Celebrity Apex verschillende routes in Europa zal varen. Vertrekt u liever vanuit Amsterdam? In de zomerperiode zal Celebrity Reflection 13-daagse cruises naar Noord Europa en de Britse eilanden varen.

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

Celebrity Cruises

 

Zoek op kaart?