Royal Caribbean Cruises

Stap aan boord van één van de schitterende schepen van deze innovatieve rederij!

Royal Caribbean staat bekend om haar innovatieve voorzieningen aan boord van haar schepen. De rederij is de enige welk een licentie heeft voor het opvoeren van volledige Broadway Shows als Mama Mia, Hairspray, Cats, Chicago en Saturday Night Fever. Ervaar de spanning van de FlowRider, de surfsimulator, zweef met de ZipLine hoog boven de Boardwalk en geniet van het uitzicht vanaf de klimwand. Maar ook schaatsen op een echte schaatsbaan, winkelen in de Royal Promenade of genieten op een terrasje in Central Park behoren tot de mogelijkheden aan boord van Royal Caribbean.

Dit jaar biedt de rederij wederom vele interessante vaarschema’s. Het gehele jaar kunt u met Symphony of the Seas en Harmony of the Seas 08-daagse cruises door de Westelijke en Oostelijke Caribbean vanuit Florida varen, met als hoogtepunt een bezoek aan het vernieuwde Privé eiland; ‘’Perfect Day at Cococay’’! Of wat dacht u van een vertrek vanuit New York, ‘’the city that never sleeps’’? Dan kunt u ook met Oasis of the Seas naar de Bahamas cruisen!   

Ook in Europa kunt u met de vernieuwde Allure of the Seas prachtige bestemmingen in de Middellandse Zee bezoeken, zoals Palma de Mallorca, Florence/Pisa en Rome bezoeken. Dit schip zal vanaf mei tot en met oktober vanuit Barcelona vertrekken en 08-daagse cruises uitvoeren. Explorer of the Seas zal verschillende routes naar de Griekse eilanden varen, waarbij u onder andere het iconische Santorini en Mykonos kunt bezoeken! Waar gaat u naar toe?

 

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

Royal Caribbean International

 

Zoek op kaart?