MSC Cruises

MSC Cruises wilt niet alleen dat u de wereld ziet, wij willen dat u de wereld ziet in stijl.

Daarom breiden wij constant onze huidige vloot uit met nieuwe schepen en technologiën. Met de nog 14 nieuw te komen schepen tot aan 2030, willen wij u niet alleen meer keuze geven in bestemmingen, maar ook een geweldige en unieke cruise-ervaring kunnen bieden. 

MSC Cruises heeft alles om het beste uit uw vakantie te halen. Bent u nog op zoek naar een ideale zomervakantie? Maak dan nu tijdelijk nog gebruik van MSC Cruises zomeraanbieding en ontvang op de “2de persoon 50% korting”, kies nu alvast voor één van onze fantastische schepen in combinatie met onze prachtige bestemmingen en verzeker u zelf van de beste zomer ooit.  Wilt u met meerdere personen in dezelfde hut verblijven? Combineer dan nu deze tijdelijk aanbieding met de 3de en 4de persoon gratis aan boord van de MSC Armonia en geniet van een vakantie voor de hele familie.

Of vindt u het juist prettig om spontaan een vakantie te boeken en zo snel mogelijk te vertrekken? Bekijk dan onze aantrekkelijke Last Minute cruises en wie weet zit u volgende maand weg te dromen in de Italiaanse Riviéra.

Bent u daarnaast al reeds lid van een loyaliteitsprogramma van een hotelketen of cruiserederij en wilt u gebruik blijven maken van deze privileges? Meld u dan aan voor het exclusieve Status Match programma. MSC Cruises zorgt er dan voor dat u kunt blijven genieten van een vergelijkbaar lidmaatschap.

MSC Cruises

MSC nieuwsbrief

MSC Cruises besteedt speciale aandacht aan de behoeften van kinderen en hun ouders. Leuke activiteiten die aantrekkelijk zijn voor iedereen met een aantal clubs aan boord voor verschillende leeftijdsgroepen. Speciale activiteiten, exclusieve ruimtes, ontworpen en voorzien in samenwerking met Chicco en LEGO, zullen zorgdragen voor een fantastische tijd met uw familie aan boord van een van onze schepen.

Houdt u echter van extra luxe én comfort? Kies dan voor de MSC Yacht Club, met een schip-in-schip concept, is exclusiviteit gegarandeerd. Geef uzelf net dat beetje extra comfort, luxe en rust en laat u volledig in de watten leggen. Geniet van 24 uur butler- en conciergeservice, ongelimiteerde drankjes in de speciale MSC Yacht Club lounge, alle bars en restaurant aan boord en van de verfijne smaken van onze chefs geserveerd in het speciale MSC Yacht Club restaurant.

Wat u ook belangrijk vindt aan een vakantie, wij hebben het geregeld. Avontuurlijk, nieuwsgierig, liefhebbers van eten, gezondheidsbewust, nachtmensen, sauna-fanaten en nog veel meer. Welke u ook bent, één of juist allemaal, wij hebben alles om uw cruise op maat te maken. Personaliseer en verrijk uw beleving aan de hand van uw wensen. Kies bijvoorbeeld een Spa-pakket en zorg ervoor dat u herboren en volledig tot rust terugkomt van uw vakantie.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

NEEM CONTACT OP   NAAR CONTACTFORMULIER

MSC Cruises

 

Zoek op kaart?