Maritieme expeditie

In de traditie van de grote pioniers.

De Hurtigruten Expeditie Zeereizen varen in het spoor van de historische Noorse ontdekkingsreizigers – zoals Roald Amundsen, Fridtjof Nansen en Otto Sverdrup – en zullen u de betoverende landschappen laten zien zoals zij het zagen: ongerept, afgelegen en ontzagwekkend. Een expeditie met Hurtigruten is een reis vol belevenissen en ervaringen. Reis mee naar alle uithoeken van de wereld en maak op een bijzondere manier kennis met ons internationale erfgoed.

Antarctica, het meest afgelegen continent op aarde 

Ongeacht waar u bent geweest en wat u hebt gezien op eerdere reizen: Antarctica verschilt in alles en in al het andere dat u zult ervaren. Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte, dat is wat reizen naar Antarctica zo bijzonder maakt. De zee rondom biedt een thuishaven voor ontelbare vogelsoorten en zeedieren. De enorme natuurpracht op Antarctica is adembenemend. Fantastische indrukken staan u te wachten in de eindeloze witte wildernis. In het kielzog van de grote poolexpedities, beginnen de expeditie zeereizen van Hurtigruten in Zuid-Amerika.  

Antarctica kent geen permanente inwoners, het is uitsluitend voorbestemd voor de wetenschap en de rust. Het continent is niet alleen het meeste zuidelijke, maar ook het koudste, droogste, hoogste en zuiverste continent ter wereld. Ondanks de sneeuw en ijsmassa is Antarctica een thuis voor miljoenen pinguïns en duizenden robben. Het is tevens een rijk voedselgebied voor een groot aantal walvissen tijdens de Antarctische zomermaanden. Tijdens de oversteek van de “Drake Passage” zal het expeditie team diverse lezingen over Antarctica houden. Vlak voordat u het schiereiland Antarctica bereikt, zullen er al gigantische tafelijsbergen aan u voorbij glijden! In poolcirkelboten worden diverse landingen op het witte continent gemaakt. 

Hurtigruten Expeditie

Hurtigruten Expeditie

Actie 1: Gratis retourvlucht bij uw Antarctica expeditie zeereis.
Op een geselecteerd aantal reizen naar Antarctica met het MS Midnatsol en vertrek in het vierde kwartaal van 2019 ontvangt u een gratis retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel.

  • Geldig voor geselecteerde reizen met het MS Midnatsol
  • Uitsluitend te combineren met de herhalingskorting van Hurtigruten 

Actie 2: € 1.250 tot € 2.000 p.p. korting op uw Antarctica expeditie zeereis.
Op een geselecteerd aantal reizen naar Antarctica met het nieuwe hybride aangedreven expeditie schip MS Roald Amundsen en vertrek in het vierde kwartaal van 2019 ontvangt u een hoge korting die op kan lopen tot max. € 2.000 per persoon! 

  • Geldig voor geselecteerde reizen met het MS Roald Amundsen
  • € 1.250 p.p. (Polar buitenhut) € 1.500 p.p. (Arctic Superior balkon hut) € 2.000 p.p. (Suite)
  • Uitsluitend te combineren met de herhalingskorting van Hurtigruten 

Actie 3: € 600 tot € 1.000 p.p. korting op uw Hurtigruten expeditie reis in 2019.
Op een geselecteerd aantal reizen naar de bestemmingen Spitsbergen, IJsland, Groenland, Noord-Amerika en Canada en Zuid-Amerika en vertrek in 2019 ontvangt u een korting die op kan lopen tot € 1.000 per persoon! 

  • Geldig voor geselecteerde reizen *
  • Uitsluitend te combineren met de herhalingskorting van Hurtigruten

Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode vanaf 13/06/2018 t/m 31/08/2018

* Uw Cruise-Specialist informeert u graag over welke expeditie zeereizen in aanmerking komen voor de korting en bekijkt samen met u de mogelijkheden voor een bijzondere expeditie zeereis naar de bestemmingen Groenland, Canada, IJsland, Spitsbergen, en Antarctica.

NEEM CONTACT OP   NAAR CONTACTFORMULIER

  Logo Norske

Zoek op kaart?