Oceania Cruises

Klein maar fijn en elegant!

Oceania Cruises

In de maand juni brengt Zeetours Oceania Cruises onder de aandacht.
Deze elegante, premium plus rederij staat bekend om haar uitstekende keuken en heeft meerdere malen de titel ‘Finest Cuisine at Sea’ mogen ontvangen. 

Oceania Cruises biedt u een brede selectie aan restaurants op basis van open zitting, welke allen inclusief zijn bij de cruiseprijs. Geniet van gastronomische gerechten welke zijn samengesteld door de wereldberoemde Master Chef Jacques Pépin. Door het hoge ratio gast-bemanning staat de vriendelijke bemanning altijd voor u klaar om uw cruise-ervaring nog mooier te maken. Behalve de specialiteitenrestaurants zijn ook softdrinks, flesjes water en illy koffie standaard bij de prijs inbegrepen.

Bij Oceania Cruises heeft u de keuze uit award winnende routes met meer dan 365 verleidelijke bestemmingen. Doordat de schepen middelgroot zijn kunnen de kleinere, pittoreske havens worden aangedaan welke u met een groot schip niet zou kunnen bezoeken. En omdat u deze prachtige plekken natuurlijk uitgebreid wilt ontdekken, op eigen gelegenheid of met een verrijkende excursie van Oceania Cruises, is het vertrek vanuit de haven vaak pas laat in de avond, of de volgende dag.

Logo Oceania Cruises

Voor u geselecteerde routes:

We hebben uit het uitgebreide aanbod een aantal mooie aanbiedingen voor u geselecteerd waarbij u niet alleen het internet inclusief heeft maar ook de fooien. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit: gratis excursies, een alcoholisch drankenpakket (lunch & diner), boordtegoed of zelfs alle drie de opties!

Afvaart 19 augustus 2018, Oceania Nautica
15 dagen Oostzee & Baltische Staten vanaf € 2.970 p.pOceania Cruises


Afvaart 16 november 2018, Oceania Marina.
13 dagen Canarische Eilanden vanaf € 2.999 p.pOceania Cruises


Afvaart 14 september 2018, Oceania Nautica
13 dagen UK & Ierland vanaf € 2.604 p.pOceania Cruises

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op  Naar contactformulier

 Logo Zeetours

 

Zoek op kaart?