Hurtigruten Expeditie Zeereizen

Voor welk Nederlands tintje kiest u?

In 2018 en 2019 wordt onze hoofdstad meerdere keren aangedaan door de Hurtigruten expeditie schepen het MS Midnatsol en het MS Fridtjof Nansen. De laatste is het ultramoderne expeditie schip aangedreven door hybride accu technologie én het jongere zusterschip van het MS Roald Amundsen.

Aan boord van alle Hurtigruten expeditie schepen reist een expeditie team mee. De teamleden zijn experts op het gebied van oceanografie, biologie, fotografie en geschiedenis en heten u van harte welkom aan boord. Ze begeleiden u op weg naar de meest bijzondere bestemmingen.

Onderweg bestaat de mogelijkheid (optionele) excursies te maken en kunt u boeiende lezingen aan boord bijwonen. Kies voor een expeditie zeereis met Hurtigruten met vertrek uit Amsterdam. Wij garanderen u een onvergetelijke reis!

Vanaf Amsterdam naar Spitsbergen per hybride schip  

Afgelegen, geheimzinnig en extreem – Spitsbergen, het grootste eiland van de Svalbard-archipel, ontvangt u aan de rand van de Arctische oceaan met een groot aantal avonturen. De Svalbard-archipel is een ware droombestemming en bestaat uit drie grotere en een tachtigtal kleinere eilanden.

In de zomer van 2019 zal het splinternieuwe Hurtigruten expeditie schip het MS Fridtjof Nansen vanaf Amsterdam een prachtige expeditie reis maken, via de Noorse kust, naar Spitsbergen. In Noorwegen varen we de beroemde Geirangerfjord (UNESCO Werelderfgoed) binnen, ontdekken we het afgelegen Bjørnøya, passeren de Noordkaap en betreden uiteindelijk het rijk van de ijsbeer.

De magische middernachtzon kan onderdeel uitmaken van uw avontuur in het Noordpoolgebied. Terwijl de middernachtzon duurt tot 22 augustus in het hoge noorden, profiteren reizen na die tijd tot diep in het najaar van een enorme hoeveelheid daglicht. Een unieke ervaring! De 13 of 14 daagse reis is zowel noord – als zuidwaarts te maken.

Norske-Hurtigruten

Ontdek de Parels van West-Europa met vertrek uit Amsterdam

Norske-Hurtigruten

In oktober 2019 zal het MS Fridtjof Nansen een mooie herfstreis gaan maken langs de West-Europese kust. Met recht een fascinerende reis door de geschiedenis, natuur en cultuur die deze kustlijn rijk is. Ga mee op reis aan boord van dit unieke en uiterst comfortabele expeditie schip en bezoek tijdens deze 9-daagse expeditie reis de mooiste havens in 5 landen!

Het landschap wordt in deze periode van het jaar gekenmerkt door een prachtig kleurenpalet. Het vertrek is gepland vanuit Amsterdam en de reis gaat in zuidwaartse richting naar Oostende in België. Een populaire strandbestemming en een kleine stad vol charme en bezienswaardigheden.

We varen naar de Kanaaleilanden en bezoeken dan één van Europa’s mooiste havens: St. Peter Port op het eiland Guernsey. Verken het historische havengebied met zijn nauwe, steile klinkerstraatjes die aflopen naar de haven, waar vele veer – en vissersboten aangemeerd liggen.

Ook staat het idyllische eiland Belle-Île op het programma, één van de best bewaarde geheimen van de Franse westkust. U kunt hier van wal gaan en de natuurlijke schoonheid en de unieke eiland cultuur met eigen ogen aanschouwen. Vele nationale en internationale kunstenaars hebben zich laten inspireren door dit mooie plekje langs de Bretonse kust.

Als we de reis richting het Zuiden vervolgen wacht ons een bezoek aan de stad Bilbao. De reis eindigt in de legendarische hoofdstad van Portugal, Lissabon! 

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

  Logo Norske

Zoek op kaart?