MSC Cruises

MSC Cruises wilt niet alleen dat u de wereld ziet, wij willen dat u de wereld ziet in stijl.

Daarom breiden wij constant onze huidige vloot uit met nieuwe schepen en technologiën. Met de nog 13 nieuw te komen schepen tot aan 2027, willen wij u niet alleen meer keuze geven in bestemmingen, maar ook een geweldige en unieke cruise-ervaring kunnen bieden. 

Wat u ook belangrijk vindt aan een vakantie, wij hebben het geregeld. Avontuurlijk, nieuwsgierig, liefhebbers van eten, gezondheidsbewust, nachtmensen, sauna-fanaten en nog veel meer. Welke u ook bent, één of juist allemaal, wij hebben alles om uw cruise op maat te maken. Personaliseer  en verrijk uw beleving aan de hand van uw wensen. Kies bijvoorbeeld een Spa-pakket en zorg er voor dat u herboren en volledig tot rust terug komt van uw vakantie.

Bent u daarnaast al reeds lid van een loyaliteitsprogramma van een hotelketen of cruiserederij en wilt u gebruik blijven maken van deze privileges? Meld u dan aan voor het exclusieve Status Match programma. MSC Cruises zorgt er dan voor dat u kunt blijven genieten met een vergelijkbaar lidmaatschap.

MSC Cruises 

MSC Cruises besteedt speciale aandacht aan de behoeften van kinderen en hun ouders. Leuke activiteiten die aantrekkelijk zijn voor iedereen met een aantal clubs aan boord voor verschillende leeftijdsgroepen. Speciale activiteiten, exclusieve ruimtes, ontworpen en voorzien in samenwerking met Chicco en LEGO, zullen zorg dragen voor een fantastische tijd met uw familie aan boord van een van onze schepen.

Houdt u echter van extra luxe én comfort? Kies dan voor de MSC Yacht Club, met een schip-in-schip concept, is exclusiviteit gegarandeerd. Geef u zelf net dat beetje extra comfort, luxe en rust en laat u volledig in de watten leggen. Geniet van 24 uur butler- en conciergeservice, ongelimiteerde drankjes in de speciale MSC Yacht Club lounge, alle bars en restaurant aan boord en van de verfijne smaken van onze chefs geserveerd in het speciale MSC Yacht Club restaurant.

MSC Cruises heeft alles om het beste uit uw vakantie te halen. Vind u het prettig om te vertrekken vanuit eigen land? Stap dan aan boord van de MSC Preziosa vanuit Rotterdam en ontdek al het schitterende wat Noord-Europa te bieden heeft. Of vindt u het prettig om spontaan een vakantie te boeken en zo snel mogelijk te vertrekken? Bekijk dan onze aantrekkelijke Last Minute cruises en wees verzerkerd van het vinden van een onvergetelijke vakantie!

MSC Cruises 

NEEM CONTACT OP   NAAR CONTACTFORMULIER 

 

Zoek op kaart?