TUI Cruises - Mein Schiff

Canarische Eilanden cruises. 

Is één Canarisch eiland bezoeken niet genoeg voor u? Ga dan op cruise aan boord van de Mein Schiff® vloot en ontdek de Gran Canaria, La Palma, Tenerife, Fuerteventura of Lanzarote in een reis! Aan boord laat u zich verwennen door het Premium All Inclusive concept. Geniet van de perfecte combinatie van gevarieerde excursies aan wal en ontspannen dagen op zee tijdens een Canarische Eilanden cruise.

TUI Cruises - Mein Schiff

Tijdens de gehele cruise, van ontbijt tot diner en van aperitief tot digestief, kunt u in talrijke restaurants en bistro's, maar ook in bars en lounges, genieten van alle maaltijden en meer dan 100 hoogwaardige dranken - zonder extra kosten. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de sauna en de fitnessruimte, is de kinderopvang inbegrepen en is ook het avond entertainment inclusief.

Er is zoveel inbegrepen, dat één vakantie gewoonweg niet genoeg is!

De zeven vulkanische eilanden van de Canarische Eilanden liggen zo dicht bij elkaar dat ze ideaal zijn voor een ontspannen weekje eiland hoppen. Aan boord van de Mein Schiff® vloot ontdekt u de eilanden tijdens een meerdaagse cruise. U vertrek bijvoorbeeld vanuit Gran Canaria, het eiland van historische gebouwen en oude kathedralen en vaart via het betoverende bloemeneiland Madeira en het groene paradijs van La Palma naar Tenerife en Fuerteventura, elk met zijn unieke flora en fauna en pittoreske plaatsen langs de ruige kustlijn om te inspireren.

Ook kunt u kiezen voor een langere cruise vanuit de Canarische eilanden naar het vasteland van Spanje of een combinatie met de kust van Marokko.

TUI Cruises - Mein Schiff

Voor u geselecteerde afvaarten

Profiteer nu van aantrekkelijke last-minute aanbiedingen! 

Mein Schiff 3 - 8 dagen Canarische eilanden inclusief Madeira
Diverse data tussen november 2019 en maart 2020
Route: Las Palmas - dag op zee - Madeira (overnight) - La Palma - Tenerife - Fuerteventura - Las Palmas
Vanaf € 595 p.p. (2-persoons binnenhut)

TUI Cruises - Mein Schiff

 

Mein Schiff 3- 8 dagen Canarische eilanden met Lanzarote
Diverse data tussen november 2019 en maart 2020
Route: Las Palmas - dag op zee - Marokko - Lanzarote (overnight) - Tenerife - La Gomera - Las Palmas
Vanaf € 645 p.p. (2-persoons binnenhut)

TUI Cruises - Mein Schiff

Mein Schiff 4- 12 dagen Middellandse zee en de Canarische eilanden
Datum: tussen december 19 en april 2020 (6 afvaarten)
Route: Mallorca - Dag op zee - Cadiz - dag op zee - Gran Canaria - La Gomera - Lanzarote - dag op zee - Gibraltar - Barcelona - Mallorca
Vanaf € 945 p.p. (2-persoons buitenhut)

TUI Cruises - Mein Schiff

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

NEEM CONTACT OP 088-4450101  NAAR CONTACTFORMULIER

TUI Cruises - Mein Schiff

Zoek op kaart?