Carnival Horizon

Vaar als één van de eerste passagiers mee met de nieuwe Carnival Horizon!

Ontdek alle innovatieve faciliteiten aan boord, het grote waterpretpark, het prachtige uitzicht op SportsSquare of ga fietsen op zee in de Skyride. Voordat dit nieuwe schip de transatlantische tocht naar Amerika maakt, vaart het een schitterende route in de Middellandse Zee.

Een Middellandse Zee Cruise staat garant voor een heerlijke vakantie. De landen in dit gebied bieden u schitterende afwisselende landschappen en een diversiteit aan culturele hoogtepunten.

De Carnival Horizon weet hoe het zijn gasten moet imponeren met al zijn verschillende hoogtepunten evenals het zusterschip de “Carnival Vista”. Veelzijdige routes met adembenemende bestemmingen zoals Miami, New York en vele Europese bestemmingen zorgen, in samenhang met het hoogwaardige entertainment aan boord, voor een aangename cruise op het nieuwste schip van de Carnival vloot.

Carnival Horizon is net goed en zo niet beter dan zijn voorgangers en tal van faciliteiten en attracties aan boord van het schip creëren de mogelijkheid om actie en ontspanning op hetzelfde moment te bieden. Dit schip biedt voor de gehele familie vertier!

Carnival Horizon

Boek nu uw cruise incl. vlucht voor de 1e afvaart!

Carnival Horizon

Schip: Carnival Horizon

Vertrek: 02 april 2018

Reisduur: 14 daagse cruise

Route: Barcelona, Livorno, Civitavecchia, Napels, Dubrovnik, Corfu, Messina (Sicilië), Malta, Sardinië, Barcelona

Prijs: Vanaf € 1.169 p.p. inclusief vlucht!

Inclusief extra’s: Boek nú en ontvang $50 boordtegoed per hut ($25 voor alleenreizenden) op geselecteerde afvaarten!

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

logo Zeetours

 

Zoek op kaart?