30 % korting op een cruise met Royal Caribbean!

Boek uiterlijk 31 december 2017 uw favoriete Caribbean cruise.

Een cruise in de Caribbean is een droom van velen! Het hele jaar door aangename temperaturen en 's werelds mooiste stranden. Geniet tijdens uw Caribbean cruise van de verschillende eilanden met elke hun eigen charme & tradities.

U kunt bijvoorbeeld naar de zuidelijke Caribbean gaan en een bezoek brengen aan Aruba en Curaçao of de Westelijke Caribbean met de bestemmingen Jamaica en Mexico.

Onderweg geniet u van de luxe en het gemak van het cruiseschip waarmee u vaart. 

De rederij Royal Caribbean

Royal Caribbean is door, het brede aanbod en goede service, geschikt voor iedereen en door het informele karakter aan boord ideaal voor mensen die voor het eerst gaan cruisen. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De ijsbaan, het surfpark en de klimwand in de schoorsteen zijn een aantal (sportieve) voorbeelden van wat de rederij te bieden heeft.

Door de samenwerking met DreamWorks Animation® kan men zomaar Shrek en andere karakters tegen het lijf lopen. Op de schepen van Royal Caribbean zult u zich geen moment vervelen!

Er is zoveel te doen aan boord van een Royal Caribbean schip! Zweef aan een kabelbaan hoog boven de boardwalk, schaatsen, surfen in de FlowRider en klimmen op de klimwand zijn een greep uit het grote aanbod. Uiteraard zijn er diverse zwembaden maar ook een 9-hole golfbaan. 

Ga winkelen in de Royal Promenade of een terrasje pikken in Central Park….alles is mogelijk. Royal Caribbean is de enige rederij met een licentie voor het opvoeren van volledige Broadway shows als Hairspray, Cats en Mama Mia.

Uiteraard kunt u ook een gokje wagen in het casino of een heerlijk drankje in één van de vele bars nuttigen.

Aan boord van Ovation of the Seas heeft u de mogelijkheid om te sky diven, krijgt u een cocktail van een robot en heeft u 360 graden uitkijk over de oceaan in North Star. Uiteraard mogen een fitness en spa niet ontbreken. (faciliteiten zijn afhankelijk van klasse schip)  

Royal Caribbean cruises Caribbean

Cruise Caribbean

Route Suggesties:

Schip: Adventure of the Seas
Route: Zuidelijke Caribbean inclusief Curacao, Aruba en Bonaire!
Afvaarten: 06/01, 03/03, 31/03, 28/04/2018
Vanaf € 540 p.p. (afvaart op 31/03)Adventure of the Seas vanaf € 540 p.p.

Schip: Oasis of the Seas
Route: Westelijke Caribbean
Afvaarten: om de week tussen 07/01 en 29/04/2018
Vanaf € 622 p.p. (afvaart op 29/04) Oasis afvaart westelijke Caribbean vanaf € 622 p.p.

Schip: Allure of the Seas
Route: Westelijke Caribbean
Afvaarten: 14/01, 28/01, 25/02, 11/03, 25/03, 08/04, 22/04
Vanaf € 649 p.p. (afvaart op 08/04) Allure of the Seas vanaf € 649 p.p.

Schip: Allure of the Seas
Route: Oostelijke Caribbean
Afvaarten: 18/02, 18/03, 15/04
Vanaf € 690 p.p. (afvaart op 15/04) Allure of the Seas vanaf € 690 p.p.

Logo Royal Caribbean Cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

Zoek op kaart?