Per postboot langs de unieke Noorse fjordenkust

Profiteer nú van extra hoge kortingen!

Hurtigruten, letterlijk ‘de snelle route’, is de naam van een in 1893 opgerichte veer – en transportdienst.

Dat maakt de schepen van Hurtigruten geen doorsnee cruiseschepen, maar schepen die naast toeristen, ook kustbewoners en vracht vervoeren. Ook vandaag nog geldt de route tussen de oude Hanzestad Bergen en Kirkenes bij de Russische grens, als de levensader van Noorwegen. Het is een manier van leven, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. 

Op een route van 2.500 zeemijlen beleeft u alle 34 havens bij daglicht. Het dagelijkse lossen en laden en het directe contact met het leven van de Noren geeft deze zeereis niet alleen een authentiek karakter, maar zorgt ook voor een ongedwongen en informele sfeer aan boord.

In elk jaargetijde een unieke belevenis

Op een rondreis met Hurtigruten kunt u genieten van het aan u voorbijtrekkende landschap. Ervaar het steeds wisselende decor van de Noorse fjordenkust bij de wisseling van de seizoenen. Het boordprogramma, de landexcursies en de verse ingrediënten van de lokale keuken weerspiegelen de bijzonderheden van de jaargetijden.

Het voorjaar biedt u eigenlijk meerdere jaargetijden in één reis. De ontluikende lente doopt de fjorden om in een groen oase met vele watervallen, terwijl in het noorden nog volop winterexcursies worden aangeboden. In de zomer is er dag én nacht veel te beleven wanneer het boven de poolcirkel 24 uur licht blijft.

Maar ook het najaar is een populair seizoen om de reis met de postboot te maken. Ontdek het betoverende Noorwegen als de zomer teneinde loopt, de avonden korter en de herfst een kleurrijk kleed over het kustgebied uitspreidt.

In de winter is het hele landschap met een deken van sneeuw bedekt en zijn de pittoreske huisjes langs de kust sprookjesachtig verlicht. Met een beetje geluk is het magische noorderlicht te bewonderen!

Hurtigruten special oktober 2017

Hurtigruten special oktober 2017

Noorderlichtgarantie

Hurtigruten is er vrij zeker van dat u tijdens de 12-daagse rondreis dit natuurlijke schouwspel zult aanschouwen. Mocht het noorderlicht tijdens uw reis niet gezien worden, dan biedt Hurtigruten u de noorderlichtgarantie. Wat dat inhoudt? U ontvangt een gratis halve rondreis op basis van halfpension voor het jaar erop! *

* Uw Cruise-Specialist kan u verder informeren over de Noorderlichtgarantie en de voorwaarden.

AANBIEDING: Reis met een mooie korting in 2018!

€ 200 PP KORTING OP COMPLETE 12-DAAGSE RONDREIS
Voor het traject Bergen-Kirkenes-Bergen 

€ 100 PP KORTING OP 6-DAAGSE ZUIDWAARTSE REIS
Voor het traject Kirkenes-Bergen

Voorwaarden:

  • Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 30/09/2017 t/m 30/11/2017
  • Geldig voor alle afvaarten in de periode 01/04/2018 t/m 30/09/2018
  • Geldig voor alle hutten met de tariefgroepen Basic, Select en Platinum
  • Uitsluitend te combineren met de Ambassador herhalingskorting, niet met andere kortingen.

EXTRA JUBILEUM BONUS: € 65 KORTING PER BOEKING

Norske, exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten in Nederland, viert in 2018 haar 65-jarig jubileum! Boekt u deze aanbieding bij uw persoonlijke Cruise-specialist van The Travel Club, dan ontvangt u bovenop de betreffende korting per persoon, ook nog eens € 65 korting per boeking!

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  Logo Norske

Zoek op kaart?