Verleng uw verblijf voor of na uw cruise!

Cruise vanuit Barcelona

Geniet voor of na uw cruise door het Middellandse Zee gebied van een paar dagen in de bruisende stad Barcelona. U ontdekt op uw gemak deze mediterrane en kosmopolitische stad met Romeinse overblijfselen, middeleeuwse wijken en de mooiste voorbeelden van Modernisme en avant-garde uit de 20ste eeuw. Wandel door het oude centrum, groene parken en de prachtige strandboulevard met een reeks moderne faciliteiten; Barcelona is een zeer veelzijdige stad! Een bezoek aan de Sagrada Familia is een absolute must maar vergeet ook het Parc Guëll van Gaudi niet en een avondwandeling over de levendige Ramblas is een belevenis op zich. Een uitstekende manier om veel van de stad te zien is de Hop-on-Hop-off bus waarin u comfortabel én voorzien van Nederlandstalige informatie langs maar liefst 44 stops rijdt.

U vervolgt uw reis per huurauto (niet inbegrepen) naar Cardona, een pittoreske stad vol Romeinse en Gothische gebouwen. U verblijft hier in een authentieke Parador, één van de mooiste van Spanje, gevestigd in een heel bijzonder middeleeuws kasteel.

Vervolgens reist u verder naar het stadje Figueres, de geboorteplaats van de schilder Salvador Dalí. De grote trekpleister van Figueres is uiteraard het wereldberoemde Dali museum maar geniet hier ook zeker van de vele, gezellige terrasjes en bijzondere gebouwen die de plaats rijk is.

Op uw terugreis naar de luchthaven van Barcelona kunt u een stop maken in één van de gezellige plaatsjes aan de Costa Brava.

Reis op basis van middenklasse hotels vanaf € 617 p.p.*

Inclusief:

 • 3 overnachtingen in Barcelona
 • 1 overnachting in Cardona
 • 2 overnachtingen in Figueres
 • 2-daags ticket voor Hop-on-Hop-off bus
 • Skip-the-line ticket Sagrada Familia

* De vermelde prijs is exclusief autohuur

Wij passen de route en accommodaties graag aan naar uw wensen. Zo kunt enkele nachten verblijven in het eeuwenoude plaatsje Girona waar opnamen zijn gemaakt voor de serie Game of Thrones. Liever een verblijf aan het strand? Kies dan voor mooi hotel in de mondaine badplaats Sitges. 

Euram

Landarrangement The Sunshine State: Florida.

Cruise vanuit Miami of Fort LauderdaleEuram


Verleng uw vakantie met een tour door The Sunshine State: Florida! Uw verblijf start met 2 nachten in het hippe Miami South Beach, ook wel de Amerikaanse Riviera en Art Deco Playground genoemd. Culinaire hotspots, kleurrijke gebouwen en stranden met fijn wit zand vormen de ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

U reist verder naar Orlando waar u 3 nachten verblijft zodat u tijd heeft om verschillende attractieparken te bezoeken. Uw toegang tot het Magic Kingdom van Walt Disney World is inbegrepen. Overige parken boeken wij graag voor u bij.

De volgende stop in uw programma is Naples, aan de Golf van Mexico. U kunt hier genieten van het 16 kilometer lange zandstrand en het historische centrum vol met kunstgaleries en chique boutiques.

Vervolgens rijdt u door de Everglades naar Key Largo, één van de eilanden van de Florida Keys. De laatste nacht van uw rondreis verblijft u in een heerlijk resort aan de kust.  

Deze reis maakt u geheel in stijl in een Amerikaanse cabrio! (inbegrepen)

Reis op basis van middenklasse of luxe hotels:

 • Middenklasse hotels vanaf € 938 p.p. 
 • Luxe hotels vanaf € 1308 p.p. 

Inclusief:

 • 2 overnachtingen in Miami South Beach
 • 3 overnachtingen in Orlando of omgeving
 • 1 overnachting in Naples
 • 1 overnachting in Key Largo
 • 1 dag entree Magic Kingdom, Walt Disney World
 • Autohuur 7 dagen Standard Convertible met GPS

Liever uw reis verlengen met een verblijf op de Florida Keys of een andere plaats? Of wilt u de  Everglades ontdekken met een airboat? Laat het ons weten en wij maken een passend voorstel geheel aangepast aan uw wensen.

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op. 

Zoek op kaart?