Holland America Line

Baltische staten, vertrek vanuit Nederland.

Holland America Line begon 140 jaar geleden met tochten over de Atlantische Oceaan en Europese zeeën. Wij vinden niets leuker dan onze kijk op Europa en zijn geschiedenis met u te delen vanuit talloze lokale gezichtspunten. Wanneer u inscheept voor een Noord-Europese cruise met Holland America Line kunt u genieten van de meest wonderbaarlijke dingen die er te zien en te doen zijn in elke havenstad.

Uw reis langs de Baltische staten wordt gekenmerkt door vergulde paleizen, prachtige landschappen en moderne hoofdsteden. Verken het grondgebied waar Vikingen zwierven en tsaren regeerden, en waar de keizerlijke sfeer nog altijd voelbaar is. Geniet van wereldberoemde historische bezienswaardigheden tot de best bewaarde geheimen die alleen bekend zijn onder lokale bewoners.

St Petersburg cruise

Sint-Petersburg, het toonbeeld van keizerlijke glorie, straalt met monumenten van een geschiedrijk Russisch verleden. Van de schatten van de Hermitage tot de schitterende gouden koepels blijft de 'Stad van de Tsaren' verbazen. Reis naar Russische rijkdommen en ga na sluitingstijd naar de Hermitage met een kusthistoricus zodat u niet te maken krijgt met drukte en lange rijen.  Als klassieke Noorse hoofdstad bezit Kopenhagen enkele van de mooiste schatten van de regio, zoals de magische Tivoli-tuinen, die naar verluidt Hans Christian Anderson inspireerden. Het eerste wat opvalt aan Tallinn zijn de iconische rode daken, maar ze zullen niet het laatste zijn. Ga de heuvel op naar Toompea en dwaal door een betoverend bos van torentjes, spitsen en uikoepels. In Helsinki vermengen weelderige landschappen, open parken en uitzicht op de oceaan zich met prachtige bouwwerken. Een goede reden waarom deze groene stad wordt geroemd als de stad met de beste levenskwaliteit ter wereld. Stockholm bestaat uit 14 afzonderlijke eilandjes, heeft veel blauw water, nog blauwere lucht en voorbeelden van de fraaiste stedelijke bouwkunst in Noord-Europa, onder andere in het betoverend mooie oude stadsgedeelte.

Tijdens de zomers in Noord-Europa schijnt de zon tot diep in de avond: tot middernacht verlichten haar stralen gouden, uivormige koepels in Rusland en steden als Stockholm en Kopenhagen. Voeg daar de luxe, lange dagen die u met Holland America Line in havens doorbrengt aan toe en Noord-Europa verandert in een echte ‘midzomernachtsdroom’.  

 

Baltische Staten afvaarten

GRATIS upgrade en boordtegoed!

14 Nachten Baltische Staten vanuit Rotterdam

Het schip ms Rotterdam vertrekt op 29 april 2017

Route vanaf Rotterdam

Vanaf  € 1.899 per persoon

Boek voor 28 februari 2017 en ontvang:

  • een upgrade naar een buitenhut (vanuit een binnenhut)
  • zakgeld tot 400 USD per hut

14 nachten Juwelen van de Oostzee vanuit Amsterdam

Het schip ms Koningsdam vertrekt op 21 mei & 03 september 2017

Route vanaf Amsterdam

Vanaf 2099 EUR per persoon (gebaseerd op vertrek 21 mei 2017)

Boek voor 28 februari 2017 en ontvang:

  • een upgrade naar een balkonhut (vanuit een buitenhut)
  • zakgeld tot 400 USD per hut

De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid & wijzigingen.

De View & Verandah promotie loopt nog tot 28 februari a.s. 

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op.

HAL logo

Zoek op kaart?