Cunard, cruisen in Britse stijl

Legendarische routes en wereldcruises.

De drie Oceanliner Cruiseschepen van Cunard zijn klassiek ingericht maar bieden alle moderne faciliteiten die u tegenwoordig mag verwachten, met een Brits accent. 

De 'White Star Service' is het voorbeeld hoe service de vakantie bepaalt. Onzichtbaar bijna, zorgt de bemanning voor een cruise-ervaring die lang in het geheugen blijft. Legendarische routes bijvoorbeeld van Europa naar New York en wereldcruises zijn de paradepaardjes van deze historische en klassieke cruisemaatschappij.Cunard Queen Elizabeth

De QUEEN ELIZABETH is een modern en ruime schip en heeft alles in huis voor een comfortabele reis. Op de grasmat kunt u terecht voor een spel croquet of paddle tennis, waarna u in de Garden Lounge een drankje nuttigt. De intieme Yacht Club is de favoriete trekpleister voor de avond of gaat u liever naar de Engelse Pub of het Royal Court Theater, waar bijvoorbeeld Palladium nights wordt opgevoerd, een show vol songs uit de jaren zestig en zeventig. Uiteraard is er ook een nachtclub waar u tot in de vroege uurtjes met de voetjes van de vloer kunt.

Aan boord zijn er drie hoofdrestaurants of kiest u liever ervoor om "elders" (tegen bijbetaling) te dineren op de Queen Elizabeth. U kunt uw lunch of avondmaal in het Verandah Restaurant nuttigen, waar u zich mag verheugen op het beste van de Franse keuken. Het Lido Restaurant biedt de hele dag door buffet aan. Asado staat bekend om zijn sissende Zuid-Amerikaanse grill. Jasmine biedt dan weer een keur aan Aziatische menu's aan. Bij Aztec krijgen Mexicaanse klassiekers een eigentijdse toets. Aan smaakvolle keuzes dus geen gebrek.

Cunard Noord-Europa

Comfortabel vanuit Rotterdam

Na inscheping start direct uw vakantie naar Noord-Europa.

Bekijk de film over het schip Queen Elizabeth van de rederij Cunard. 

 

Queen Elizabeth afvaarten vanuit Rotterdam: 

 

Queens Elizabeth 3jul17Afvaart 3 juli 2017, 14 dgn Britse Eilanden vanaf € 2.730 p.p.

 

Queens Elizabeth 16jul17Afvaart 13 juli 2017, 15 dgn Baltische Staten vanaf € 2.940 p.p.

 

Queens Elizabeth 30jul17Afvaart 30 juli 2017, 15 dgn IJsland en Noorwegen vanaf € 2.960 p.p.

 

Queens Elizabeth 13aug17Afvaart 13 augustus 2017, 9 dgn Noorse Fjorden vanaf € 1.199 p.p.

 

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op.

Cunard Logo

Zoek op kaart?