De eerste en de beste in cruises naar Alaska

Tijdens een Cruise naar Alaska met Holland Amerika Line komt u misschien wel superlatieven te kort.

Met een adembenemende kustlijn die in de loop van duizenden jaren werd uitgesleten door enorme gletsjers, iconische wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, fascinerende inheemse culturen en de geschiedenis van de Klondike-goudkoorts , zal het Great Land u verbazen, intrigeren en bekoren.

Holland America Line was de eerste in Alaska en onze wortels in dit fantastische gebied dateren van 70 jaar terug. Alaska is nog niet eens zo lang een Amerikaanse staat! Door de decennia aan ervaring hier hebben we onze vaarroutes zo kunnen afstemmen dat u de perfecte balans wordt geboden van niet te missen bestemmingen en verborgen pareltjes, meer havens en meer tijd in elke haven, scenic cruising langs de indrukwekkendste gletsjers van deze regio en de beste plekken om wilde dieren te spotten. Welke cruise naar Alaska u ook kiest, in het programma is altijd tijd voor scenic cruising in Tracy Arm, langs de Hubbard-getsjer of in Glacier Bay, spectaculaire gebieden die we heel goed kennen. We lieten gasten zelfs al kennismaken met de wonderen van Glacier Bay, dat op de Werelderfgoedlijst staat, nog voordat het een nationaal park was.

Alaska cruise HAL

Elegante middelgrote cruiseschepen

Ontspan en geniet van een onvoorstelbaar indrukwekkend landschap vanaf de brede, open dekken van het schip.

Bekijk de film over excursies tijdens een Alaska cruise.

Onze elegante middelgrote cruiseschepen werden ontworpen om niet boven het landschap uit te torenen, maar om u dichter bij de natuurlijke schoonheid van Alaska te brengen - van de afkalvende gletsjers tot bultrugwalvissen die boven water springen. Dus ontspan en geniet van een onvoorstelbaar indrukwekkend landschap vanaf de brede, open dekken van het schip of vanaf de privéVerandah van uw suite, terwijl onze vriendelijke medewerkers u op uw wenken bedienen.

Wanneer u een cruise naar Alaska maakt met Holland America Line kunt u kiezen uit verschillende vaarroutes, meer dan elke andere cruiserederij. Er zijn zowel enkele reizen als rondvaarten, variërend van 7 tot 14 dagen met vertrek vanuit Vancouver, Seattle of Seward. Elke vaarroute is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u de Alaskavakantie krijgt die u altijd al gewild hebt, met het juiste evenwicht tussen gletsjers, wilde dieren, de geschiedenis van de Klondike-goudkoorts en inheemse Alaskaanse cultuur.

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op.

HAL Alaska

 

Zoek op kaart?