Groepscruises 2017

Een complete reis, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Groepscruises
Cruise-Specialisten combineerd mooie cruiseroutes in bijvoorbeeld IJsland, Azië, Zuid-Amerika, Alaska en het Panamakanaal met een landarrangementen inclusief excursies en met gecertificeerde Nederlandstalige reisbegeleiding aan. Tijdens het landarrangement loopt de dag volgens programma en tijdens de cruise is de keuze aan u of u bij de groep aansluit of liever op eigen gelegenheid de bestemmingen en uw cruiseschip ontdekt.

Compleet en comfortabel
Het voordeel van de groepscruises is dat deze zeer compleet zijn, zodat u optimaal kunt genieten van de gekozen bestemming. Ook is de prijs zeer compleet, waarbij veel is inbegrepen, zoals de vliegreis, de transfers, de cruise op basis van volpension, havengelden, hotelovernachtingen aan land, lunches en diners en diverse excursies.

Vertrouwd
Tijdens deze reizen gaat er gecertificeerde Nederlandstalige reisbegeleiding mee, voor uw comfort en gemak. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan is er altijd iemand in de buurt die uw taal spreekt en weet wat te doen in geval van calamiteiten. Ook maken we vaak gebruik van lokale (Engelstalige) gidsen die u alles kunnen vertellen over de cultuur, geschiedenis en gebruiken van hun land.

Reist u alleen?
Ook als u alleen reist, maar toch de keuze wilt hebben om eenvoudig bij een groep aan te sluiten dan is een groepsrondreis met Cruise-Specialisten een goede optie. ’s Avonds kunt u bijvoorbeeld aanschuiven bij de groep en de dag erop kiest u ervoor om alleen op pad te gaan. Vrijheid, blijheid!

Groepscruises

 

Het complete aanbod groepscruises

Groepscruise schip

Naast de groepscruises IJsland en Alaska, bieden wij tevens onderstaande groepscruises aan:

19 dagen – vertrek op 25 oktober 2017 – Coral Princess*****
San Francisco en het Panamakanaal vanaf € 3.999 p.p.
Welkom in een van de meest Europese steden van Amerika: San Francisco! Het straatbeeld wordt bepaald door pittoreske trammetjes, heuvels, gezellige terrasjes en de beroemde blikvanger The Golden Gate Bridge. Maar velen van ons kennen San Francisco vooral als de stad van de gevangenis Alcatraz.

18 dagen – vertrek op 11 november 2017 – Sapphire Princess*****
Veelzijdig Vietnam en Thailand vanaf € 3.699 p.p.
Een smeltkroes van culturen, landschappen en culinaire ontdekkingen, dat is Azië. Tijdens deze afwisselende reis brengt u een bezoek aan Hong Kong en Singapore en doet uw cruiseschip fascinerende bestemmingen aan in Vietnam en Thailand. Zoals de kalksteen rotsformaties in Halong Bay en de hoofdstad Bangkok.

22 dagen – vertrek op 14 november 2017 – Zaandam****
Van tango tot spectaculaire fjorden, Zuid-Amerika
vanaf € 4.199 p.p.
Zuid-Amerika swingt en bruist volop. Het is het continent van de tango en de samba, van brede rivieren en tropische jungles, van hoge bergtoppen en diepe fjorden. Kom aan boord voor een reis die zuidwaarts vaart van Santiago de Chili naar de prachtige Chileense fjorden. Na het passeren van Kaap Hoorn koerst het schip weer naar het noorden om via de Falklandeilanden en Uruguay in Buenos Aires te arriveren.

Neem voor meer informatie en het uitgebreide programma contact met uw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?