Cruisen in de mei vakantie

Genieten, relaxen en veel zien!

Een Middellandse zee cruise in de mei vakantie is een heerlijke combinatie van genieten van de vele faciliteiten die het cruise schip u te bieden heeft en het bezoeken van indrukwekkende steden, mooie stranden en pittoreske dorpjes.

In 1 week tijd bezoekt u het Vaticaan in Rome, maakt een wandeling door het bekende Parque Guell in Barcelona en maakt een heerlijke strandwandeling op Mallorca…..

Een dag geen zin om aan wal te gaan? Ook dat kan…. heerlijk uitslapen, boekje lezen aan het zwembad, laten verwennen in de Spa of mee doen aan een van de vele activiteiten die op het schip worden georganiseerd…. Wat u wilt! Alles kan, niks moet.

’s Avonds vermaakt u zicht aan boord; na een heerlijk diner in het hoofd- of buffetrestaurant bekijkt u een fantastische show in het theater en nuttigt u nog een drankje in een van de vele Bars.Meivakantie

Cruiseschepen met veel faciliteiten

Ontspan en geniet op cruise in de Middellandse zee.

mei vakantie

Ook voor kinderen is er van alles te doen; denk aan een kidsclubs, crèches met toezicht, speelruimte, peuterbad, aquapark en tienerdisco's. Er is een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een cruise te combineren met een aantal dagen in de vertrek- of aankomsthaven.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

 

Zoek op kaart?